Μια βδομάδα πριν την επανέναρξη της Superleague έπεσε «βόμβα» στο πρωτάθλημα, καθώς ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός παραιτήθηκε από την ομάδα.
Ο λόγος που ο Έλληνας τεχνικός πήρε αυτή την απόφαση δεν είναι άλλος από τη συντριβή που υπέστη η ομάδα της Νίκαιας με 7-0 από τον ΟΦΗ, σε φιλικό που έγινε το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο του Ηρακλείου.
Η βαριά ήττα για τον Ιωνικό προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στην ομάδα της Νεάπολης, που πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αφού ο Σπανός υπέβαλε την παραίτηση του. Συγκεκριμένα, ο προπονητής των Νικαιωτών, μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV που κάλυπτε το παιχνίδι, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον πάγκο.
«Τι σχόλιο μπορώ να κάνω με αυτό που είδα σήμερα; Ντροπή και μόνο ντροπή! Θα σταματήσω να προπονώ την ομάδα, δεν με αντιπροσωπεύει αυτό! Από σήμερα ο Ιωνικός πρέπει να ψάξει άλλο προπονητή. Ντροπή και συγγνώμη στον κόσμο. Κάνω αυτό που νιώθω εγώ», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Σπανός, που δεν θα συνεχίσει στον Ιωνικό.
Πλέον οι Νικαιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, μόλις μια βδομάδα πριν από την έναρξη του δεύτερου γύρου της Superleague και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, σε μια ιδιαίτερη αναμφίβολα απόφαση του Έλληνα κόουτς.
Για την ιστορία, τα γκολ του ΟΦΗ στο φιλικό με τον Ιωνικό σημείωσαν ο Ντίκο (4΄), ο Ντιουσέ (18΄), ο Λάρσον (40΄ και 52΄), ο Γκερέρο (77΄ και 84΄) και ο Περέα (88΄).
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.