Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Για μαστροπεία και βιασμό της 12χρονης κατηγορείται ο «Μιχάλης»

Σεπόλια: Για μαστροπεία και βιασμό της 12χρονης κατηγορείται ο «Μιχάλης»

Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Με βαριές κατηγορίες για μαστροπεία αλλά και γενετήσια πράξη εις βάρος της 12χρονης στα Σεπόλια συνελήφθη ο 57χρονος «Μιχάλης» σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο συνταξιούχος ναυτικός φέρεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση και η δράση του προσδιορίζεται καθ’ όλο το κρίσιμο πεντάμηνο από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο του 2022 οπότε και αποκαλύφθηκαν τα όσα ζούσε το 12χρονο κορίτσι.

Διαβάστε επίσης – Σεπόλια: Αναγνώρισε κι άλλους βιαστές η 12χρονη

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 57χρονος με πραγματικό όνομα Μανώλης Χ. συνελήφθη το απόγευμα στο σπίτι του στο Κερατσίνι μετά το ένταλμα που εκδόθηκε νωρίς το μεσημέρι και κατηγορείται ότι εξέδιδε τη 12χρονη αναζητώντας πελάτες-βιαστές αλλά και για σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει τα εξής:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες σήμερα (14-12-2022) στο Κερατσίνι, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 57χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για μαστροπεία εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών, με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο πρόσωπο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

Ο 57χρονος κατηγορείται ότι προέβη στις ανωτέρω πράξεις από το μήνα Απρίλιο έως το μήνα Αύγουστο του έτους 2022.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική και έπειτα ανακριτική αρχή».

Οι μαρτυρίες της 12χρονης

Σύμφωνα με την ανήλικη, ο «Μιχάλης» φέρεται να είχε ρόλο «βοηθού» του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου στα βασανιστήρια που βίωνε και να τον έχει κατονομάσει ως τον συνοδό της στα αυτοκίνητα των πελατών τού Μίχου και ως αυτόν που, μεταξύ άλλων, έκλεινε τα ραντεβού της.

Η επίκληση του ονόματός του γίνεται και από άνδρες που επικοινώνησαν με το κορίτσι μέσω μηνυμάτων, τα οποία περιλαμβάνονται στην δικογραφία.

Το παιδί, φαίνεται πως στις καταθέσεις που έχει δώσει στις αρχές έχει αναφερθεί εκτενώς στον «Μιχάλη» ο οποίος εμφανίζεται να παροτρύνει το κορίτσι να πηγαίνει σε «ραντεβού» σε ξενοδοχεία.

Να σημειωθεί πως για την υπόθεση της 12χρονης βρίσκονται ήδη προσωρινά κρατούμενοι συνολικά 10 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων η μητέρα της ανήλικης αλλά και πρόσωπα που την είχαν συναντήσει.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024