Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Ποιος είναι ο «Μιχάλης» που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Σεπόλια: Ποιος είναι ο «Μιχάλης» που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Ο 57χρονος, πατέρας ενός κοριτσιού 5 ετών, συνελήφθη στο σπίτι του στον Πειραιά χωρίς να προβάλει κάποια αντίσταση - Πρόκειται για το 8ο ένταλμα σύλληψης που εκτελείται για την υπόθεση ενώ ήδη 10 άτομα έχουν προφυλακιστεί

Συνταξιούχος ναυτικός είναι ο 57χρονος «Μιχάλης» που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης μετά το ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος του για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το πραγματικό του όνομα είναι Μανώλης. Το όνομα «Μιχάλης» προέκυψε από το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στο προφίλ που διατηρούσε στο instagram και με το οποίο ερχόταν σε επαφή με τη 12χρονη.

Διαβάστε επίσης – Η ανατριχιαστική τελευταία κατάθεση της 12χρονης – Όλα όσα είπε στους αστυνομικούς

Ο 57χρονος, που έχει και μια κόρη 5 ετών, συνελήφθη στο σπίτι του στον Πειραιά χωρίς να προβάλει κάποια αντίσταση ενώ φέρεται να είναι συνεργάσιμος.  Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες των Αρχών, ο 57χρονος φέρεται να εξέδιδε και αυτός την 12χρονη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να της έκλεινε ραντεβού με άνδρες όπως και ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Συνοδός στα ραντεβού της φρίκης

Σύμφωνα με την ανήλικη, ο «Μιχάλης» φέρεται να είχε ρόλο «βοηθού» του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου στα βασανιστήρια που βίωνε και να τον έχει κατονομάσει ως τον συνοδό της στα αυτοκίνητα των πελατών τού Μίχου και ως αυτόν που, μεταξύ άλλων, έκλεινε τα ραντεβού της.

Η επίκληση του ονόματός του γίνεται και από άνδρες που επικοινώνησαν με το κορίτσι μέσω μηνυμάτων, τα οποία περιλαμβάνονται στην δικογραφία.

Το παιδί, φαίνεται πως στις καταθέσεις που έχει δώσει στις αρχές έχει αναφερθεί εκτενώς στον «Μιχάλη» ο οποίος εμφανίζεται να παροτρύνει το κορίτσι να πηγαίνει σε «ραντεβού» σε ξενοδοχεία.

Να σημειωθεί πως για την υπόθεση της 12χρονης βρίσκονται ήδη προσωρινά κρατούμενοι συνολικά 10 κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων η μητέρα της ανήλικης αλλά και πρόσωπα που την είχαν συναντήσει.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024