Γολγοθάς για μάνα και το παιδί της που προσβλήθηκε από γρίπη τύπου Α
Τι συνέβη στο Παίδων Πεντέλης
Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τα παιδιατρικά νοσοκομεία, στα οποία οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες και τα παιδιά υπόκεινται σε μεγάλη ταλαιπωρία.
Μία σοβαρή καταγγελία έκανε στο MEGA μητέρα της οποίας το παιδί νοσηλεύεται στο «Παίδων Πεντέλης». Το παιδί πήγε στο Παίδων με γρίπη τύπου Α, ενώ έγινε «μπαλάκι» ανάμεσα στις κλινικές του νοσοκομείου με αποκορύφωμα τη διακομιδή του σε νοσοκομείο γεμάτο υγρασία και τα νερά να τρέχουν από τους τοίχους.
Διαβάστε επίσης: Κλείνουν νοσοκομεία – «Χαράτσι» στα φάρμακα
Η κ. Ντίνα μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το περιστατικό, το οποίο η ίδια χαρακτήρισε «απαράδεκτο».
«Εμείς νοσηλευτήκαμε Παρασκευή, στο Παίδων Πεντέλης στην Α’ Παιδιατρική, το παιδί είχε γρίπη Α, κόντευε να λιποθυμήσει. Ξεκίνησα να τσακώνομαι από την Παρασκευή ακόμα και για να εξετάσουν το παιδί, τι γίνεται και λιποθυμάει. Μου είπαν την Κυριακή ότι το παιδί μεταφέρεται σε άλλη κλινική, στην Β’ Παιδιατρική γιατί όπως μου είπαν εφημέρευε και θα ήταν άλλα περιστατικά. Παίρνω το παιδί και πάμε, και βλέπω αυτό το χάλι που βλέπετε και εσείς» ανέφερε αρχικά.
Σύμφωνα με την ίδια «η υγρασία τρύπαγε τα κόκκαλα, θέρμανση μηδέν. Πάω στη νοσηλεύτρια και της λέω «ή θα μου βρεις άλλο δωμάτιο ή θα γυρίσω σε αυτό που ήμουν» και μου είπε «θα δούμε τι θα κάνουμε». Πάει μία άλλη μαμά και λέει το ίδιο πράγμα και της είπε «αυτό έχουμε, δεν γίνεται κάτι». Παρενέβην και είπα στη νοσηλεύτρια ότι μου είπε ότι θα δούμε το θέμα απλά για να σταματήσω; Το δωμάτιο είχε 3 κρεβάτια. Ήταν χαλασμένο το καλοριφέρ και έσταζε, και από ότι κατάλαβα δεν πρέπει να βάζουν παιδιά μέσα με γρίπη ή με πνευμονία».
«Πήρα το παιδί και το γύρισα στο δωμάτιο που ήταν και την επόμενη μέρα το πρωί με ξαναέστειλαν στο ίδιο δωμάτιο όπου και πάλι έκανα φασαρία για να με πάνε σε ένα δωμάτιο της προκοπής με το παιδί. Εγώ, είπα θέλω να βγω από εδώ μέσα και όχι να κάτσω άλλη μία βδομάδα. Το παιδί μου ευτυχώς τώρα είναι καλά» κατέληξε η κ. Ντίνα.
Δείτε το βίντεο
- Ρόδος: Νεκρός εντοπίστηκε ο ψαράς που αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου
- Ντέβιν Μπούκερ για το NBA Europe: «Ναι, ίσως παίξω και στην Ελλάδα…»
- Καιρός: Έρχονται βροχές, πτώση θερμοκρασίας και βοριάδες – Πότε αλλάζει το σκηνικό
- «Καυτή» σοκολάτα – Γιατί ανατιμήθηκε επτά φορές πάνω από τον πληθωρισμό – Οι αποκλίσεις μεταξύ χωρών της ΕΕ
- Θεσσαλονίκη: 43χρονος κακοποιούσε σκύλο μπροστά στην ιδιοκτήτριά του – Συνελήφθησαν και οι δύο
- Ο Γιαννακόπουλος σε ρόλο… Akyla με την κούπα της Euroleague (vid)

