Αλλάζει όψη το Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου του Μοσχάτου
Ξεκίνησαν χθες Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου οι εργασίες για την τοποθέτηση του νέου τάπητα στο Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στο Μοσχάτο.
Νέος τάπητας ποδοσφαίρου στρώνεται στο Δημοτικό γήπεδο του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου. Τo έργο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος» συνολικού ποσού 309.390€ και ο νέος τάπητας είναι ανακυκλώσιμος.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Είναι συστηματική η μέριμνά μας για τη συντήρηση και την αναβάθμιση των αθλητικών μας υποδομών. Άλλη μία δέσμευσή μας, για την αντικατάσταση του τάπητα στο Δημοτικό γήπεδο, γίνεται πραγματικότητα με την έναρξη των εργασιών τοποθέτησης που ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες.
Στόχος μας παραμένει η άθληση και η αγωνιστική δραστηριότητα σε ασφαλείς εγκαταστάσεις και καλαίσθητες υποδομές με σκοπό να ανταποκρίνονται στα σύγχρονα τεχνικά πρότυπα προς όφελος της νέας γενιάς».
- Ισαίος: Η γέφυρα μεταξύ Λυσία και Δημοσθένη
- Κάτω Αχαΐα: Πυροβόλησαν στο κεφάλι νεαρό με αεροβόλο όπλο
- Σαμ Νιλ: Πέθανε ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Jurassic Park»
- Ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του Πουλακίδα
- Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό – Προβλήματα και στην Αττική Οδό
- Ανάλυση δεδομένων: Η ζέστη σκοτώνει κατά μέσο όρο ένα άτομο το λεπτό σε όλο τον κόσμο
- Ο Κρίστοφερ Νόλαν εκθειάζει τα «Obsession» και «Backrooms»
- Η Αργεντινή θα φορέσει στον ημιτελικό τη φανέλα του ιστορικού αγώνα με την Αγγλία το 1986 (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442