Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το πρώτο κατάστημα και Showroom επίπλων της LA REDOUTE στην Αθήνα είναι γεγονός

Το πρώτο κατάστημα και Showroom επίπλων της LA REDOUTE στην Αθήνα είναι γεγονός

Η διάσημη γαλλική εταιρεία εγκαινιάζει το πρώτο flagship Κατάστημα και Showroom για Έπιπλα και Είδη Σπιτιού στη Λεωφόρο Κηφισίας

Μια σημαντική είσοδος στην ελληνική αγορά έφτασε στην εκπνοή του έτους. Η LA REDOUTE, η διάσημη γαλλική εταιρεία και Νο1 online προορισμός για αγορές Ειδών Μόδας και Σπιτιού, ανοίγει το πρώτο της Flagship κατάστημα και Showroom για Έπιπλα και Είδη Σπιτιού στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Κηφισίας 252, στο Χαλάνδρι.

Η εταιρεία, που είναι γνωστή διεθνώς για το κομψό design και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, φαίνεται πως δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο νέο της βήμα στη χώρα μας, μιας και ο εκθεσιακός χώρος των 550 τ.μ. είναι ένας από τους μεγαλύτερους που διατηρεί παγκοσμίως, αναδεικνύοντας όλη την τεχνογνωσία που διαθέτει ο εμβληματικός γαλλικός όμιλος στον σχεδιασμό και την εξέλιξη των τάσεων στην εσωτερική διακόσμηση.

Ποιότητα σε κάθε δωμάτιο

Η υψηλή αισθητική και η ποιότητα των υλικών είναι ζητούμενα για κάθε γωνιά του σπιτιού μας. Για αυτό και στο Showroom της LA REDOUTE, καθώς περιηγούμαστε στα εικονικά δωμάτια, μπορούμε να εντοπίσουμε κορυφαίες επιλογές για όλα: από το σαλόνι μέχρι την τραπεζαρία, και από τη βιβλιοθήκη μέχρι το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο. Η έμφαση που δίνει η γαλλική εταιρεία στη λεπτομέρεια, γίνεται σαφής όχι μόνο από την όψη των προϊόντων, αλλά κα από την υφή τους και την αίσθηση που αφήνουν.

Έπιπλα και είδη διακόσμησης μοιράζονται σε δυο μοναδικές συλλογές (La Redoute Intérieurs και AM.PM), η καθεμιά με τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, γεμάτες με ξεχωριστά κομμάτια ειδικά σχεδιασμένα ώστε να αναδεικνύουν τον συσχετισμό του design με τα φυσικά υλικά και τη δημιουργικότητα. Η αγοραστική εμπειρία συμπληρώνεται από εντυπωσιακές σειρές υφασμάτων, χαλιών, φωτιστικών, λευκών ειδών και διακοσμητικών.

Μοναδικά κομμάτια για κάθε στυλ

Αξιοσημείωτη είναι και η ποικιλία των στυλ που συναντά κανείς στο νέο Showroom της LA REDOUTE. Σύγχρονα, κλασικά, ρετρό, σκανδιναβικά και έθνικ κομμάτια υψηλής αισθητικής, προσιτά και εναρμονισμένα με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, εξασφαλίζουν πως ο καθένας μπορεί να βρει ακριβώς αυτό που αναζητά στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του. Ταυτόχρονα, οι Σύμβουλοι Διακόσμησης της LA REDOUTE είναι διαθέσιμοι για να λύσουν απορίες, να καθοδηγήσουν και να βοηθήσουν τους επισκέπτες να διαμορφώσουν χώρους που εντυπωσιάζουν.

Επαγγελματικές λύσεις

Σχεδιαστές, διακοσμητές και επιχειρηματίες της εστίασης και της φιλοξενίας, έχουν στη διάθεσή τους ένα ειδικό Showroom γεμάτο με είδη ικανά να καλύψουν κάθε τους ανάγκη στη διακόσμηση και την επίπλωση. Κλείνοντας ραντεβού με τους ειδικούς Συμβούλους LA REDOUTE for BUSINESS, και μέσα από μια εποικοδομητική συζήτηση μαζί τους, μπορούν όχι μόνο να βρουν εύκολα όσα χρειάζονται, αλλά και να αποκτήσουν πρόσβαση σε προνόμια που θα δώσουν ώθηση και προστιθέμενη αξία στις επιχειρηματικές τους κινήσεις.

Με γνώμονα την αειφορία

Το προσεγμένο design των προϊόντων οφείλεται στο γεγονός ότι η LA REDOUTE διαθέτει και τις δικές της ομάδες Interior Design, οι οποίες αποτελούνται από σχεδιαστές και διακοσμητές καταξιωμένους παγκοσμίως. Με την υποστήριξη και τη δημιουργική ελευθερία που τους προσφέρει ο γαλλικός όμιλος, οι ομάδες αυτές σχεδιάζουν διαρκώς προϊόντα ικανά να κάνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων ξεχωριστή. Ιδιαίτερης μνείας χρήζει και η έμφαση που δίνει η εταιρεία στην αειφόρο ανάπτυξη, ενθαρρύνοντας τη χρήση υλικών και μεθόδων που σέβονται το περιβάλλον και τον άνθρωπο, συμβάλλοντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Πλέον, οι Αθηναίοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία LA REDOUTE με μια επίσκεψη στο νέο της κατάστημα στο Χαλάνδρι και να δουν από κοντά τις ξεχωριστές συλλογές της.

LA REDOUTE

Λ. Κηφισίας 252, Χαλάνδρι

www.laredoute.gr

Facebook

Instagram

Pinterest

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024