Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει ο Μπακασέτας: «Πάλευα με την κατάθλιψη»

Συγκλονίζει ο Μπακασέτας: «Πάλευα με την κατάθλιψη»

Ο μεσοεπιθετικός της Τράμπζονσπορ, Τάσος Μπακασέτας, αναδείχθηκε από τον ΠΣΑΠΠ ως ο κορυφαίος Ελληνας που αγωνίζεται στο εξωτερικό και συγκλόνισε με τις δηλώσεις του.

Στα χέρια του Τάσου Μπακασέτα κατέληξε το βραβείο του ΠΣΑΠΠ για τον καλύτερο Ελληνα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο εξωτερικό.

Ο μεσοεπιθετικός της Τράμπζονσπορ, ο οποίος ήταν συνυποψήφιος μαζί με τους Τσιμίκα (Λίβερπουλ) και Μαυροπάνο (Στουτγκάρδη), παρέλαβε το βραβείο του και συγκλόνισε με τις δηλώσεις του.

Διαβάστε επίσης: Συγκίνησε ο Σέρχιο Αραούχο

Ο διεθνής άσος αποκάλυψε ότι πάλευε με την κατάθλιψη, τονίζοντας ότι υπάρχουν πολλοί που περνάνε δύσκολα, αλλά δεν θα πρέπει ποτέ να τα παρατάμε!

«Συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠΠ. Ως μέλος του ΠΣΑΠΠ θέλω να πω μερικά πράγματα», ανέφερε αρχικά ο Μπακασέτας και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Άλκη για τη δύναμη ψυχής που έδειξαν. Είναι ένα κόσμημα για την κοινωνία. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την Superleague 2 ειναι ήρωες γιατί το κάνουν από αγάπη.

Τέλος, έχουμε ως αθλητές αρκετές διακρίσεις αλλά όταν σε ψηφίζουν οι ίδιοι οι συνάδελφοί σου δεν υπάρχει κάτι πιο τιμητικό γιατί είναι διαφορετικό να βλέπεις από την τηλεόραση σε τι κακά γήπεδα κάνουν προπόνηση.

Έχουν ανάγκη καλύτερες συνθήκες. Οι μικρότερες κατηγορίες είναι ο πυρήνας της εθνικής ομάδας. Η Κροατία είναι στους «4» του Μουντιάλ. Δεν είναι δικαιολογία πως είμαστε 12 εκατομμύρια. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε. Οι ποδοσφαιρστές που παίζουν στην Superleague 2, είναι ήρωες γιατί το κάνουν από αγάπη».

Πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του, αποκάλυψε: «Τέλος, έχουμε ως αθλητές αρκετές διακρίσεις αλλά όταν σε ψηφίζουν οι ίδιοι οι συνάδελφοί σου δεν υπάρχει κάτι πιο τιμητικό, μου δίνουν μεγάλο κίνητρο.

Εχω ανάμεικτα συναισθήματα γιατί τελευταία φορά πάλευα με την κατάθλιψη. Δεν είμαστε ρομπότ. Υπάρχουν άλλοι που περνάνε πιο δύσκολα. Όλοι περνάνε δύσκολα, αλλά πρέπει να μην τα παρατάμε. Αν βάζεις όλο σου το είναι τότε σίγουρα θα πετύχεις. Ευχαριστώ την οικογένειά μου».

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024