Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορυφαίος Ελληνας ποδοσφαιριστής για δεύτερη σερί σεζόν ο Μασούρας

Κορυφαίος Ελληνας ποδοσφαιριστής για δεύτερη σερί σεζόν ο Μασούρας

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αναδείχθηκε από τον ΠΣΑΠΠ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ως ο κορυφαίος Ελληνας ποδοσφαιριστής.

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για τον Γιώργο Μασούρα, με τον άσο του Ολυμπιακού να αναδεικνύεται από τον ΠΣΑΠΠ ως ο κορυφαίος Ελληνας ποδοσφαιριστής της περασμένης σεζόν.

Ο μεσοεπιθετικός της πειραϊκής ομάδας μάλιστα κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με τον αστέρα του Ολυμπιακού να επιβραβεύεται για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε την περσινή σεζόν (2021-2022).

Διαβάστε επίσης: Η συνάντηση του Ροντινέι με τον Μίτσελ και το «1η Γενάρη θα είμαι 100% έτοιμος»

Ο Γιώργος Μασούρας ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον 28χρονο να πραγματοποιεί 31 συμμετοχές (σ.σ σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ), έχοντας 7 γκολ και 5 ασίστ. Συνολικά, πέρσι έπαιξε σε 46 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας 12 γκολ και 8 ασίστ σε 3.186 λεπτά συμμετοχής.

Ο διεθνής άσος ήταν εξαιρετικός και βοήθησε τα μέγιστα τον Ολυμπιακό να φτάσει σε έναν ακόμα τίτλο. Αυτό ήταν το 3ο πρωτάθλημα που κατέκτησε με τους Πειραιώτες ο Γιώργος Μασούρας, ενώ στο παλμαρέ του ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει επίσης ένα Κύπελλο.

Μια ακόμα σπουδαία σεζόν για τον Γιώργο Μασούρα, με τους συναδέλφους τους να του δίνουν το βραβείο του καλύτερου Ελληνα ποδοσφαιριστή για την περσινή χρονιά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός από τον Μασούρα, υποψήφιοι στη συγκεκριμένη κατηγορία ήταν επίσης οι Ευθύμης Κουλούρης (Ατρόμητος) και Μανώλης Σάλιακας (ΠΑΣ Γιάννινα).

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024