Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Kaizen Gaming: Για δεύτερη φορά αναδεικνύεται ως Great Place to Work

Kaizen Gaming: Για δεύτερη φορά αναδεικνύεται ως Great Place to Work

Ακόμα μια επιτυχία για την Kaizen Gaming, που ανακηρύχθηκε για δεύτερη φορά Great Place to Work στην Ελλάδα, λαμβάνοντας την ομώνυμη πιστοποίηση και σε Πορτογαλία, Ρουμανία και Βουλγαρία.

Η Kaizen Gaming, η μεγαλύτερη ελληνική gametech εταιρία και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες του χώρου διεθνώς, αναδεικνύεται για ακόμη μία φορά Great Place to Work στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας το όνομά της («Kaizen») που στα Ιαπωνικά σημαίνει «συνεχής εξέλιξη».

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό Great Place to Work, οι εργαζόμενοι της Kaizen Gaming, αξιολόγησαν, μεταξύ άλλων, το εργασιακό περιβάλλον, τις ευκαιρίες εξέλιξης, το επίπεδο εμπιστοσύνης, αλλά και την εταιρική κουλτούρα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας επιβεβαίωσαν την υψηλή ικανοποίηση των εργαζομένων όσον αφορά στο περιβάλλον που εργάζονται καθώς επίσης και ότι το ομαδικό πνεύμα αποτελεί βασική και ουσιαστική αξία της εταιρίας.

Πιο αναλυτικά, το 89% των εργαζομένων νιώθει υπερηφάνεια με όσα έχει πετύχει η ομάδα της Kaizen Gaming ενώ το 90% δηλώνουν υπερήφανοι να λένε στους άλλους πως εργάζονται σε αυτήν.

Πάνω από το 90% δηλώνει πως στην Kaizen Gaming υπάρχει ίση μεταχείριση, ανεξάρτητα από την ηλικία, την εθνικότητα, το φύλο ή τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους, με το 86% των συμμετεχόντων στην έρευνα να δηλώνει πως θα ήθελε να παραμείνει στην Kaizen Gaming για πολύ καιρό ακόμα.

Σημειώνεται ότι την πρώτη φορά που η Kaizen Gaming έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work στην Ελλάδα, ακολούθησε η διάκρισή της και σε ευρωπαϊκό επίπεδο καταλαμβάνοντας την 9η θέση στα Best Workplaces Europe 2021, στην κατηγορία επιχειρήσεων με 500+ εργαζομένους.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε, ότι από μια ομάδα 20 ατόμων το 2012, η Kaizen Gaming σήμερα μετρά πάνω από 1.600 Kaizeners, σε 12 αγορές σε όλο τον κόσμο και αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες gametech εταιρίες διεθνώς. Μόνο κατά τη διάρκεια του 2022, η εταιρία, δημιούργησε 800 νέες θέσεις εργασίας ενώ για το 2023 προβλέπεται να δημιουργήσει 1.000 επιπλέον θέσεις.

Η συνεχής εξέλιξη της εταιρίας, όμως, δεν σταματά στην επέκταση σε νέες αγορές ούτε στη καταγραφή συνεχούς αύξησης του ανθρώπινου δυναμικού. Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, έδωσε και εξακολουθεί να δίνει μεγάλη βαρύτητα στη ανάπτυξη μιας πραγματικά ομαδικής κουλτούρας, παραμένοντας πιστή στο όραμά της ότι μέσα από την ομαδική προσπάθεια ενισχύεται και η ατομική εξέλιξη. Στην Kaizen Gaming, όλοι μπορούν να μοιράζονται τις ιδέες τους, να προτείνουν καινοτομίες και να αναλάβουν πρωτοβουλίες έχοντας, έτσι, ίσες ευκαιρίες εξέλιξης και κατακτώντας στόχους που ανοίγουν δρόμους για νέες προκλήσεις.

Η Kaizen Gaming ‘έκλεισε’ φέτος  10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και αυτό το γεγονός ορόσημο εορτάστηκε, με πλήθος δράσεων, εκπλήξεων και μεγάλων πάρτυ σε όλες τις χώρες όπου η εταιρία διατηρεί γραφεία, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Περισσότερα για την Kaizen Gaming και τις ανοικτές θέσεις εργασίας εδώ και στα social media Linkedin, Facebook ,Instagram

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024