Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασφάλεια κατοικίας: Για να χαιρόμαστε το σπίτι μας κάθε στιγμή

Ασφάλεια κατοικίας: Για να χαιρόμαστε το σπίτι μας κάθε στιγμή

Το σπίτι μας δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Το ίδιο πρέπει να ισχύει και για την ασφάλισή του.

Είναι περιουσία, καταφύγιο, τόπος συνάντησης με τους πιο αγαπημένους μας ανθρώπους, πυρήνας της καθημερινότητας και των ονείρων μας. Είναι το μέρος που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, που ετοιμάζουμε με την καρδιά μας φαγητό και δώρα για τα πιο ξεχωριστά άτομα της ζωής μας – εσχάτως υποδύεται και τον ρόλο του χώρου εργασίας μας. Το σπίτι μας είναι πολλά πράγματα, αλλά παραμένει διαφορετικό για όλους μας. Το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για την ασφάλεια σπιτιού μας.

Η Generali, χάρη στα 190 χρόνια εμπειρίας της στον τομέα των ασφαλίσεων, γνωρίζει πώς οι ανάγκες κάθε ασφαλισμένου διαφέρουν και για το λόγο αυτό έχει σχεδιάσει προγράμματα που μπορούν να απαντήσουν εξατομικευμένα στην περίπτωσή μας.

Home On: Ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα και προσαρμόζεται στα μέτρα μας

Ειδικά για την ασφάλιση κατοικίας, η Generali έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα Home On, το οποίο συνδυάζει καλύψεις για ό,τι κι αν συμβεί και μοναδικές υπηρεσίες για ευκολία και άμεση αποζημίωση.  Κι όλα αυτά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Συγκεκριμένα, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του κάθε σπιτιού, η ασφάλιση κατοικίας της Generali, δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε καλύψεις τόσο για την κτιριακή εγκατάσταση, του βοηθητικούς χώρους, όσο και για το περιεχόμενο, προστατεύοντας έτσι την αξία της περιουσίας μας. Παράλληλα, έχουμε την ευελιξία να επιλέξουμε το εύρος της κάλυψης σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητές μας. Κι επειδή όταν προκύψει μία ζημιά η ταχύτητα και η ευκολία παίζουν καθοριστικό ρόλο, η Generali παρέχει μία σειρά υπηρεσιών όπως: δυνατότητα απομακρυσμένης online πραγματογνωμοσύνης και καταγραφής των πιθανών ζημιών μέσω κλήσης βίντεο, άμεση αποζημίωση για ζημιές έως €2.500, χωρίς υποβολή δικαιολογητικών αλλά και άμεση τεχνική
βοήθεια
με ένα εξειδικευμένο δίκτυο τεχνικών έτοιμο να ανταποκριθεί 24/7.

Έτσι μπορούμε να είμαστε πάντα σίγουροι ότι θα έχουμε τη βοήθεια που χρειαζόμαστε, τη στιγμή που τη χρειαζόμαστε, χωρίς ταλαιπωρία και καθυστερήσεις, για να απολαμβάνουμε το σπίτι μας με μεγαλύτερη ξενοιασιά.

Ο κατάλληλος άνθρωπος στο πλευρό μας

Πώς θα καταλήξουμε στη σωστή ανάμεσα σε τόσες επιλογές; Στο πλευρό μας, σε κάθε στιγμή της διαδικασίας, θα βρίσκεται ένας από τους εξειδικευμένους συμβούλους της Generali, για να μας εξηγήσει κάθε βήμα και δυνατότητα, να μας εξυπηρετήσει και να μας κατευθύνει στην ιδανική λύση για εμάς και την οικογένειά μας. Με προτεραιότητα πάντα στις δικές μας ξεχωριστές ανάγκες.

Απαντήσεις για κάθε μας ανάγκη

Πέραν της ασφάλισης κατοικίας, η Generali έχει προβλέψει για τη δημιουργία εξατομικευμένων λύσεων για κάθε πιθανή ασφαλιστική μας ανάγκη. Από την ασφάλιση υγείας, που μέσα στο Οικοσύστημα Φροντίδας και Υγείας Life On περνά σε νέο επίπεδο, περιλαμβάνοντας – πέραν της πρόσβασης σε ένα κορυφαίο δίκτυο νοσοκομείων, γιατρών και διαγνωστικών κέντρων σε Ελλάδα και εξωτερικό – υπηρεσίες ευ ζην, αλλά και τηλεσυνεδρίες με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων ανά πάσα στιγμή, μέχρι την ασφάλιση αυτοκινήτου (Speed On) που εγγυάται 24ωρη οδική βοήθεια όπου και αν βρισκόμαστε, άμεση επισκευή της ζημιάς χωρίς εκταμίευση χρημάτων και χρήση τηλεματικής για να λαμβάνουμε εκπτώσεις και επιβραβεύσεις όσο ασφαλέστερα οδηγούμε.

Ειδικής μνείας χρήζει και το πρόγραμμα Business On, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις επιχειρήσεις και προσφέρει προσωποποιημένες λύσεις για τη σωστή υποστήριξη των σχεδίων του εκάστοτε επιχειρηματία. Μέσα από αυτό μπορούμε να βρούμε ευέλικτες λύσεις για να έχουμε πάντα τον πλήρη έλεγχο των καλύψεων και του ασφαλίστρου, αλλά και να αξιοποιήσουμε καινοτόμες υπηρεσίες και εργαλεία για άμεση τεχνική βοήθεια, αποκατάσταση και αποζημίωση.

Όλα ξεκινούν από το σπίτι μας

Κάθε πτυχή της ζωής μας είναι σημαντική – και αξίζει ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Όμως, τα πάντα ξεκινούν από το σπίτι μας, που θα πρέπει να είναι το ασφαλές μας λιμάνι. Γνωρίζοντας ότι θα έχουμε πάντα την υποστήριξη που χρειαζόμαστε – και μάλιστα με τους δικούς μας όρους – μπορούμε να εστιάσουμε στη θαλπωρή και τη χαλάρωση που μας προσφέρει, χωρίς να ανησυχούμε για το ενδεχόμενο δυσάρεστων εκπλήξεων.

Μάθετε περισσότερα για την ασφάλεια σπιτιού εδώ.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024