Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λένα Δροσάκη: «Στη δίκη του Φιλιππίδη έσφιγγα τόσο τα δόντια μου που τα έσπασα»

Λένα Δροσάκη: «Στη δίκη του Φιλιππίδη έσφιγγα τόσο τα δόντια μου που τα έσπασα»

Η ηθοποιός μιλά για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, όπου καταθέτει ως μάρτυρας κατηγορίας

Η Λένα Δροσάκη είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για κακοποιητική συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση.

Τις προηγούμενες ημέρες, η ηθοποιός συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μπουρδούμη, κατέθεσε στο δικαστήριο και μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με τον Φιλιππίδη.

«Περπατούσα στην αίθουσα και…»

Το ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στο NEWS24/7 και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε όσα έλαβαν χώρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

«Κατέθεσα πριν λίγες μέρες. Ακόμη δεν έχω συνέλθει. Από την πολλή πίεση, έσφιγγα τόσο πολύ τα δόντια μου που τα έσπασα. Δεν έχω βγει ακόμη από αυτό όλο. Είναι πολύ ισχυρό μέσα μου. Έρχονται στιγμές που λέω “α με ρώτησε εκείνο και είπα αυτό”. Δε θυμάμαι πάντως πολλά. Μόνο το ότι περπατούσα στην αίθουσα και ένιωθα σαν να είμαι σε έναν δρόμο με φως. Αυτήν την αίσθηση είχα», είπε η Λένα Δροσάκη.

«Υψώνεις ανάστημα και καταθέτεις την αλήθεια σου. Αυτό έκανε η Λένα και όσοι ήταν εκεί. Και είναι τόσο ισχυρό αυτό που μπορείς να καταρρεύσεις και να φτάσεις ψυχολογικά σε μια κατάσταση που να μην μπορείς να συνεχίσεις. Η Λένα βρήκε το σθένος και κατέθεσε. Είπε δε θα καταρρεύσω, το οφείλω στον εαυτό μου και σε όλους», συμπλήρωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Σε ερώτηση αν η ηθοποιός ένοιωσε φόβο, η ίδια σημείωσε ότι «τα συναισθήματα διαδέχονταν το ένα το άλλο».

Και σημείωσε αναφερόμενη (και) στον γιο της: «Μετά είπα μέσα μου “απλώς θα μιλήσω, θα πω την αλήθεια”. Δεν ξέρω πάντως ποιο συναίσθημα επικρατούσε πιο πολύ. Έλεγα πως οφείλω να το κάνω αυτό για ένα καλύτερο αύριο. Για να μάθει ο γιος μου ο Αναστάσης να υπερασπίζεται τον εαυτό του και να μπορεί να ορθώνει το ανάστημά του και να βάζει όρια. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά η πρώτη λέξη που έμαθε να λέει είναι το “όχι”. Και εμένα με συγκλονίζει αυτό. Και πρέπει να σέβομαι το “όχι” του. Και οφείλω να το κάνω για να το ξέρει μετά στη ζωή του».

«Της κόστισε που έδιωξε τον Φιλιππίδη»

Στην ίδια συνέντευξη έγινε ειδική μνεία και στην κατάθεση της Κάτιας Δανδουλάκη, η οποία περιέγραψε την τελευταία από τις τρεις συνεργασίες που είχε με τον κατηγορούμενο ηθοποιό η οποία παραλίγο να …τινάξει όλο το θίασο στον αέρα.

«Είπε κάτι συγκλονιστικό η Κάτια Δανδουλάκη: “το έκανα γιατί έτσι μίλησε η ψυχή μου. Και συζητάμε τώρα κάτι τόσο απλό και δεδομένο”. Και έχει τόσο μεγάλο δίκιο, αλλά είμαστε τόσο μακριά σαν κοινωνία. Και κάνουμε θέμα κάτι που θα έπρεπε να είναι δεδομένο», σχολίασε η Λένα Δροσάκη, με τον σύζυγό της να τονίζει:

«Ήταν παραγωγός η Δανδουλάκη. Της κόστισε που έδιωξε τον Φιλιππίδη. Ξέρεις πόσα λεφτά έχασε; Καθυστέρησε δυόμισι μήνες να ανέβει η παράσταση. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Υπάρχουν ιστορίες που έχουν φύγει από μόνοι τους ηθοποιοί, ακόμη και πρωταγωνιστές. Μέχρι εκεί… Προσπαθούσα να θυμηθώ τι σκεφτόμουν όταν είχαμε διαβάσει την απομάκρυνσή του από το καστ, γιατί δεν την είχα γνωρίσει τότε τη Λένα. Γνωριστήκαμε τέσσερις μήνες μετά. Όταν βγήκε το νέο στην πιάτσα, όλοι υποψιαστήκαμε πως κάτι συνέβη, ήταν top όνομα ο Φιλιππίδης».

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024