Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φραντσέσκο Τζόρτζι: Το προφητικό μήνυμα στο Instagram για το Κατάρ

Φραντσέσκο Τζόρτζι: Το προφητικό μήνυμα στο Instagram για το Κατάρ

Ακόλουθος του Φραντσέσκο Τζόρτζι, τού έγραψε: «Δεν θα είσαι ποτέ ο ίδιος»

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνει το σκάνδαλο χρηματισμού ευρωβουλευτών, από το Κατάρ, μεταξύ των οποίων είναι και η Εύα Καϊλή, που κρατείται, ενώ εντός της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις από τις δικαστικές αρχές του Βελγίου.

Η ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ανακρίνεται και βελγικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για σακούλες με χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της. Για την ίδια υπόθεση έχει συλληφθεί και ο σύντροφός της, ο οποίος είναι βοηθός στην ευρω-ομάδα των Σοσιαλιστών ενώ φέρεται να κρατείται και ο πατέρας της.

Το προφητικό μήνυμα

Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι υπήρξε Κοινοβουλευτικός Σύμβουλος στον τομέα των εξωτερικών υποθέσεων και των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Κατάγεται από την Ιταλία και εργάζεται ως βοηθός σε γραφείο Ιταλού Ευρωβουλευτή, στην ίδια ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Μετά την επιστροφή του από ταξίδι στο Κατάρ το οποίο ακολούθησαν αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είχε δεχθεί ένα σχόλιο από ακόλουθό του το οποίο τελικά αποδεικνύεται προφητικό.

Το σχόλιο έγινε το 2018, σε μια ανάρτησή του που τον απεικονίζει να είναι γονατιστός και να συμπληρώνει έγγραφα για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο.

«Από τότε που θα βρεθείς στο Κατάρ, δε θα είσαι ποτέ ο ίδιος» ανέφερε ο ακόλουθός του.

Δείτε το σχόλιο:

Η υπόθεση δωροδοκίας με μετρητά και ακριβά δώρα σε αξιωματούχους και άτομα με επιρροή στις ευρωπαϊκές αποφάσεις από το Κατάρ, προκειμένου να εξασφαλίσει ευνοϊκή μεταχείριση ενόψει του Μουντιάλ προκαλεί αναταραχή στις Βρυξέλλες. Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, ήταν συνεργάτης του επίσης προσαχθέντος πρώην Ευρωβουλευτή, Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος έχει ιδρύσει τη ΜΚΟ Fight Impunity. Τη λίστα συμπληρώνουν δύο ακόμη Ιταλοί, ο Λούκα Βισεντίνι και ο Νικολό Φιγκά Ταλαμάνκα.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024