Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρούλα Κορομηλά: Υπήρξε ποτέ κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη; - Αποκαλυπτική συνέντευξη

Ρούλα Κορομηλά: Υπήρξε ποτέ κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη; – Αποκαλυπτική συνέντευξη

Όσα αποκαλύπτει η Ρούλα Κορομηλά για την τηλεοπτική τους συνάντηση και τις σχέσεις ανάμεσά τους

Η εθνική μας παρουσιάστρια, όπως αποκαλούσαν ήδη από τη δεκαετία του 90 τη Ρούλα Κορομηλά, επέστρεψε τηλεοπτικά τη στιγμή που δεν το περίμενε κανείς: Ως οικοδέσποινα στο «Σπίτι με το MEGA» τα βράδια του Σαββάτου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δίνει την πρώτη της συνέντευξη σε περιοδικό μετά από χρόνια και αναφέρεται σε πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ ξανά από τα δικά της χείλη.

Μεταξύ άλλων, μιλά για την πρόσκληση και την τηλεοπτική συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ αποκαλύπτει αν υπήρξε ποτέ ανάμεσά τους κάποιο πρόβλημα.

Αλήθεια, η Ελένη Μενεγάκη αποδέχτηκε την πρόσκλησή σου για το «Σπίτι με το Mega»;

Η πρόσκληση έγινε, είναι ανοιχτή και απομένει στην ευχέρεια της Ελένης να αποφασίσει το αν και πότε θα έρθει. Εκείνη ξέρει. Εμένα, πάντως, θα ήταν μεγάλη χαρά μου.

Τι αίσθηση σου άφησε η τηλεοπτική σας συνάντηση που τόσο πολύ συζητήθηκε;

Μου άφησε μια ιδιαίτερα γλυκιά αίσθηση. Την απόλαυσα, χάρηκα και συγκινήθηκα ταυτόχρονα και νομίζω πως ήταν αμοιβαίο. Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή να συναντιόμαστε τηλεοπτικά δύο γυναίκες με αυτή την πορεία μετά από χρόνια, που έχουμε μοιραστεί ίδιες αγωνίες, κοινές εμπειρίες, ακόμη και παρουσίαση της ίδιας εκπομπής. Πέρασα πραγματικά πάρα πολύ καλά, απόλαυσα μια εξαιρετική φιλοξενία και μοιραστήκαμε αλήθειες, εμπειρίες και απόψεις μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Είστε δυο γυναίκες που το κοινό και τα media απολάμβαναν να σας έχουν αντιμέτωπες. Θεωρώ ότι αυτό το κλίμα το δημιουργούσαν και οι άνθρωποι γύρω σας.

Με την Ελένη δεν υπήρξε ουσιαστικά ποτέ κανένα πρόβλημα μεταξύ μας, δεν ειπώθηκε ποτέ κάτι αρνητικό. Μπορεί να βρεθήκαμε απέναντι σε κάποια φάση και σίγουρα να υπήρξε τηλεοπτικός ανταγωνισμός, αλλά μέχρι εκεί. Στη δουλειά μας μπορεί να βρεθείς απέναντι σε οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή. Ο όποιος ανταγωνισμός είναι μόνο στο κομμάτι της δουλειάς και δεν πρέπει να περνάει σε προσωπικό επίπεδο. Μας κάνει πιο δημιουργικούς όταν έχουμε απέναντι πραγματικούς επαγγελματίες συναδέλφους. Γινόμαστε καλύτεροι. Τα media φυσικά πάντα αρέσκονται να δημιουργούν και να συντηρούν κόντρες. Η Ελένη είναι μια διαχρονική αξία, δεν κατέφυγε ποτέ σε κιτρινισμούς και αντιπαλότητες και η τηλεόραση τη χρειάζεται και θέλω να τη βλέπω να παραμένει στον θρόνο της γιατί και το δικαιούται και το αξίζει.

Παρακολούθησες τα σχόλια, τόσο στις άλλες εκπομπές όσο και στο Διαδίκτυο;

Όχι. Δεν συνηθίζω να παρακολουθώ σχολιασμούς όταν εγώ έχω βιώσει μια πραγματικότητα. Γενικότερα αποφεύγω να μπαίνω στο τριπάκι να διαβάζω σχόλια ή να σχολιάζω εγώ.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024