Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρελάθηκε ο Φερνάντες: «Να πάνε να γα@@@»

Τρελάθηκε ο Φερνάντες: «Να πάνε να γα@@@»

Ο Μπρούνο Φερνάντες τα έβαλε με τη διαιτησία της αναμέτρησης της Πορτογαλίας με το Μαρόκο μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του, αλλά και με τη FIFA, που όρισε Αργεντινό διαιτητή.

Η Πορτογαλία γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από το Μαρόκο στα προημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ, με τους παίκτες της ομάδας του Φερνάντο Σάντος να τα βάζουν στις δηλώσεις τους με τη FIFA, για τον ορισμό ενός διαιτητή από την Αργεντινή, μιας και η ομάδα του συνεχίζει ακόμα στο Μουντιάλ 2022.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέπε έριξε τα βέλη του προς την Παγκόσμια Ομοσπονδία, ενώ λίγο αργότερα τη σκυτάλη πήρε ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ροντινέι

«Μην με αγγίζετε, θα πω αυτό που είναι να πω και να πάνε να γα@@@ μετά. Είναι πολύ παράξενο που σφυρίζει διαιτητής που η εθνική ομάδα της χώρας του συνεχίζει στο τουρνουά και αντίθετα δεν υπάρχει Πορτογάλος.

Οι Πορτογάλοι διαιτητές σφυρίζουν στο Champions League και είναι υψηλού επιπέδου, για να βρίσκονται σε αυτό το τουρνουά. Αυτός που μας σφύριξε δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους παιχνίδια, με τέτοιο ρυθμό.

Έγειρε ξεκάθαρα το ματς υπέρ των αντιπάλων μας.

Στο πρώτο μέρος υπάρχει καθαρό πέναλτι εις βάρος μου. Είμαι μόνος και δεν θα επιτρέψω ποτέ στον εαυτό μου να πέσει στην περιοχή όταν είμαι μόνος μπροστά. Μπορούσα να κάνω το σουτ στον τερματοφύλακα».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024