Το Μαρόκο τρέλανε ξανά την ποδοσφαιρική υφήλιο αφού απέκλεισε και τη Πορτογαλία και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ σε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα.
Η FIBA μετά από αυτό το γεγονός θυμήθηκε το θαύμα της εθνικής μας ομάδας στη Σαϊτάμα όταν υπέταξε τις πανίσχυρες ΗΠΑ των Λεμπρόν Τζέιμς και Καρμέλο Άντονι.
Ήταν το ματς όπου η ελληνική ομάδα έπαιξε το απόλυτο μπάσκετ και υπέταξε τους Αμερικανούς, χορεύοντας συρτάκι στο κέντρο του γηπέδου.
Το τέλος όμως δεν ήταν χαρούμενο τότε για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αφού έχασε εύκολα στον τελικό από την Ισπανία των αδελφών Γκασόλ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.