Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Asia Express: To ζευγάρι που αποχώρησε πριν τον μεγάλο τελικό

Asia Express: To ζευγάρι που αποχώρησε πριν τον μεγάλο τελικό

Έφτασαν στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιαν...

Tην 11η και τελευταία εβδομάδα διανύει το «Asia Express». Το βράδυ της Κυριακής (11/12) το συναρπαστικό ταξίδι των παικτών θα ολοκληρωθεί στην Μπανγκόκ, με την ανάδειξη του νικητή.

Τα τρία ζευγάρια-φιναλίστ, ο Fipster με τον Κωνσταντίνο, ο Παύλος με τον Χρήστο και η Χριστίνα με τη Μαρία, στο χθεσινό επεισόδιο (9/12) διένυσαν τα 100 τελευταία χιλιόμετρα έως την πρωτεύουσα και διεκδικήσαν τις δύο θέσεις, που οδηγούν στη νίκη και το έπαθλο αξίας έως 50.000 ευρώ.

Η διαδρομή τους ήταν γεμάτη απαιτητικές αποστολές με τους παίκτες να τα δίνουν όλα. Ένα όμως ζευγάρι τερμάτισε τρίτο και έτσι έμεινε εκτός τελικού…

Ο λόγος για την Χριστίνα Κολέτσα και τη Maria Maroulis. Οι δύο γυναίκες δεν τα κατάφεραν και συγκινημένες αποχαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους. Μάλιστα, είπαν ότι το περίμεναν.

Fipster και Βασάλος στα «μαχαίρια»

Στο μεταξύ, Fipster και Κωνσταντίνος Βασάλος κατά τη διάρκεια του επεισοδίου δεν έκρυψαν την κούραση τους.

Έτσι, ο νεαρός Youtuber δεν άφησε για μια ακόμα φορά την… γκρίνια του παρτενέρ του να πέσει κάτω.

«Μπορείς να μην γκρινιάζεις; Μας πήγε μια μέρα καλά! Μπορείς να το χαρείς; Μην είσαι μίρλας» τόνισε αρχικά ο Fipster στον Κωνσταντίνο Βασάλο για να συνεχίσει ακάθεκτος και σε έντονο ύφος στη συνέχεια, «ότι είσαι δηλαδή γκρινιάρης δεν το ξέρεις; Ωραία, περίμενε. Κωνσταντίνε είσαι γκρινιάρης, ναι ή όχι;».

«Είμαι γκρινιάρης! Οκ; Μην το ξαναπούμε όμως γιατί θα γκρινιάξω ακόμα περισσότερο! Τέλος! Είμαι γκρινιάρης, τέλος. Τέλος. Στοπ. Πάμε παρακάτω» αποκρίθηκε, εμφανώς ενοχλημένος, ο γοητευτικός personal trainer στην κάμερα του Asia Express. «Τουρισμό κάνεις και βγαίνεις και από πάνω τώρα. Πρέπει να πάρω το βραβείο της υπομονής σαν άνθρωπος. Όταν θα πεθάνω, θα με κάνουν άγιο. Αλήθεια».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024