Αγγελική Νικολούλη: «Έμεινε το χειροκρότημα» – Νύχτα ανατροπών στο «Φως στο Τούνελ»
Η δημοσιογράφος δεν δίστασε να εκφράσει την συγκίνησή της on air
Πιστή στο ραντεβού της, η Αγγελική Νικολούλη καλησπέρισε το βράδυ της Παρασκευής (9/12) το κοινό του «Φως στο Τούνελ» και πέρασε στα θέματα της εκπομπής.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να ασχοληθεί εκ νέου με την πολύκροτη υπόθεση του Άλεξ, του 11χρονου μαθητή από τη Βέροια που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Τα στοιχεία 16 χρόνια μετά τη δολοφονία του, οδηγούν σε νέο κύκλο ερευνών από άνδρες της Ασφάλειας, αλλά και από επιστήμονες.
- Διαβάστε επίσης: «Να μου αποδείξετε αυτό που λέτε» – Το μήνυμα που έβγαλε την Αγγελική Νικολούλη από τα ρούχα της
Η εκπομπή ξεκίνησε με ένα βίντεο με τον μικρό Άλεξ να παίζει πιάνο και η Αγγελική Νικολούλη δεν κατάφερε συγκρατήσει τη συγκίνησή της.
«Καλησπέρα, έμεινε το χειροκρότημα. Η υπόκλιση ενός ταλαντούχου μαθητή στο κοινό που τον χειροκροτούσε. Είναι ο Άλεξ, 11 μόλις χρόνων που έπεσε θύμα άγριου μπούλινγκ από τους συμμαθητές του. Ένα παιδί που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν και δολοφονήθηκε από παιδιά και μετά εξαφάνισαν το πτώμα του. To Τούνελ επιστρέφει στη Βέροια 16 χρόνια μετά τη δολοφονία του», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε με τρεμάμενη φωνή: «Ενώ έχω ζήσει τόσο πολύ αυτή την ιστορία και έχουμε δουλέψει τόσο πολύ αυτή την έρευνα, τον έβλεπα τώρα πάλι να παίζει το πιάνο και συγκινήθηκα. Γιατί έχουμε δώσει έναν μεγάλο αγώνα σαν εκπομπή τόσα χρόνια για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να βρεθεί η σωρός αυτού του παιδιού».
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος οδηγούσε κλεμμένη μηχανή με 170χλμ/ώρα
- Κυψέλη: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τις ρωγμές σε σπίτια – «Δεν ξέρουμε αν υπάρχει στατική επάρκεια ή όχι»
- Έκθεση – καμπανάκι για το ελαιόλαδο: Απώλειες και αβεβαιότητα
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Προστατευόμενο είδος ο Έλληνας τουρίστας – Μόνο το 10% των διανυκτερεύσεων από ημεδαπούς
- «Η Νταϊάνα θα ήταν συντετριμμένη»: Αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα σε Γουίλιαμ και Χάρι – «Τέσσερα χρόνια ξένοι»
- Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 5.000 οι νεκροί των σεισμών του Ιουνίου
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442