Με το «Τυχερό Αστέρι», ένα από τα ιδιαίτερα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει στο παρελθόν και η Monika, «ντύθηκαν» σκηνές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Maestro» του Mega.

Το «Τυχερό Αστέρι», σε μουσική και στίχους του Κωνσταντίνου Βήτα, που ήταν και ο πρώτος ερμηνευτής του, παρουσιάστηκε από την Monika μέσα από μία «μαγική» ερμηνεία, στο album της «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός», που κυκλοφόρησε από την Panik Oxygen το 2019.

Διαβάστε επίσης: Maestro: Αποκαλύψεις για τον δεύτερο κύκλο – «O Χριστόφορος μας έχει πει…»

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Maestro», που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου, ο Αντώνης, τον οποίο υποδύεται ο Ορέστης Χαλκιάς, ερμήνευσε το τραγούδι συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κέρκυρας και προκάλεσε τον ενθουσιασμό των τηλεθεατών , οι οποίοι αναζήτησαν εκ νέου το «Τυχερό Αστέρι».

Το «Τυχερό Αστέρι» είναι ένα από τα 7 κομμάτια του album «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός» και αγαπήθηκε ιδιαίτερα το κοινό. Στο «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός» η χαρισματική τραγουδοποιός μοιράζεται μαζί μας τον κύκλο μουσικής που δημιούργησε μέσα από ταξίδια και διεθνείς περιοδείες, καταστάλαγμα πολλών εμπειριών, απ’ όπου αναδύεται τελικά άρωμα ελληνικότητας.