The Bachelor: Πιο «καυτή» από ποτέ η Μαγδαληνή, δυο χρόνια μετά το φινάλε
Σε βραδινή έξοδο με crop top και μίνι φούστα
Έχουν περάσει 2 χρόνια από το πρώτο The Bachelor, εκεί που ο Παναγιώτης Βασιλάκος αναζήτησε τον έρωτα ανάμεσα σε τόσες κοπέλες και τον βρήκε τελικά στα μάτια της Νικολέττας Τσομπανίδου, με την οποία βέβαια χώρισε 6 μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι.
Μία κοπέλα που δεν έφτασε στον τελικό, κατάφερε ωστόσο να κάνει μεγάλη αίσθηση ήταν η Μαγδαληνή Ζαφειρίου.
- Διαβάστε επίσης: Θυμάστε τη νικήτρια του πρώτου Bachelor; Πού είναι και τι κάνει σήμερα η Νικολέττα Τσομπανίδου
Η νεαρή κοπέλα είχε καταφέρει να γοητεύσει τον Παναγιώτη, ωστόσο βλέποντας το πώς εξελίσσεται το ριάλιτι αποφάσισε να αποχωρήσει μιας και όπως είπε, δεν της ταίριαζε.
«Για εμένα ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, βασικά ο κύριος λόγος που μπήκα ήταν η εμπειρία. Όταν μπήκα όμως μέσα στο παιχνίδι, όταν πέρασε ο καιρός, κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Μετά ήρθαν και όλοι αυτοί οι καβγάδες και ένιωθα ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν μου αρέσει να είμαι σε ένα περιβάλλον που να γίνεται όλος αυτός ο χαμός. Όταν ήρθε κάποια στιγμή η Μαριεύη και πέταξε την σαμπάνια στην Αναστασία, ένιωσα πάρα πολύ χαλιά και είπα αυτό είναι… Ήξερα που πήγαινα αλλά δεν ήξερα ότι θα γίνει αυτός ο χαμός…», είχε δηλώσει μετά την αποχώρησή της.
Η Μαγδαληνή του The Bachelor σήμερα
Δύο χρόνια λοιπόν μετά το τέλος του ριάλιτι, η Μαγδαληνή συνεχίζει κανονικά τη ζωή της, έχοντας αφήσει οριστικά πίσω της τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες έδωσε το παρών σε γνωστό μαγαζί της Κηφισιάς και όπου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.
Ανανεωμένη, με άλλα μαλλιά και ένα πλατύ χαμόγελο, η Μαγδαληνή, είναι στα καλύτερά της. Μάλιστα, στην έξοδό της, επέλεξε να φορέσει μία μίνι φούστα και ψηλά τακούνια και ένα κροπ τοπ που αναδείκνυε το σώμα της.

- Προπόνηση: Τα 10 λάθη που κάνουμε στο γυμναστήριο
- Ηλιοφάνεια και στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά από το απόγευμα
- Τομ Μορέλο: Είναι μια πολύ, πολύ επικίνδυνη εποχή για την Αμερική
- Σχέση: Εσύ κοιμάσαι και η ευτυχία σου δουλεύει
- Η «υπόθεση με το σαλάμι» ανοίγει μέτωπο μεταξύ Wall Street και Finra
- Δύσκολος ο εμπορικός πόλεμος ΕΕ – Κίνας εν μέσω καύσωνα
- Τομ Χανκς: Το καλοκαίρι του 2027 στις αίθουσες το «The Comebacker»
- Βράζουν οι θάλασσες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)




















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/adrien-sfSkPaeqkII-unsplash-1-315x220.jpg)































![Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/tibet-315x220.jpg)







![ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/250-kai-simera-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442