Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θυμάστε την Άσπα Τσίνα; Δείτε πώς είναι σήμερα, 20 χρόνια μετά το Fame Story

Θυμάστε την Άσπα Τσίνα; Δείτε πώς είναι σήμερα, 20 χρόνια μετά το Fame Story

Είναι αγνώριστη!

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με πρωταγωνιστές τον Νίνο και τον Θοδωρή Φέρρη πρόσφερε το Σπίτι με το MEGA με παρουσιάστρια την Ρούλα Κορομηλά, τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου, στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής συνάντησε καλούς του φίλους, όπως ο Γρηγόρης Πετράκος και ο Αντώνης Γούναρης, ενώ γύρισε τους τηλεθεατές πολλά χρόνια πίσω.

Η αναφορά του Νίνο στην Άσπα

Μάλιστα, όταν βρέθηκε μουσικά με τον Γρηγόρη Πετράκο στη σκηνή, ο Νίνο είχε μια ιδιαίτερη αναλαμπή από το παρελθόν και το επιτυχημένο, πρώτο Fame Story από όπου και τον γνώρισε για πρώτη φορά ο κόσμος.

Ειδικότερα, θυμήθηκε την Άσπα Τσίνα για αυτό και θέλησε με χαμόγελο να της στείλει ένα γλυκό μήνυμα από τον αέρα του Μεγάλου Καναλιού.

«Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ! Χίλια συγγνώμη. Να πούμε ένα γεια στην Άσπα Τσίνα; Να πούμε ένα γεια στην Άσπα Τσίνα; Έτσι, την θυμήθηκα τώρα… Γεια σου, Άσπα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίνο για να τον ακολουθήσει ο Γρηγόρης Πετράκος στους χαιρετισμούς προς την πρώην συμπαίκτρια στο Fame Story.

Τι κάνει σήμερα η Άσπα;

Η Άσπα Τσίνα συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 1 που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το 2002. Από τότε έχουν περάσει 20 χρόνια και η Άσπα Τσίνα έχει προχωρήσει στη ζωή της, ενώ έχει αποκτήσει και ένα παιδί.

Μάλιστα, πριν από περίπου τρία χρόνια επέστρεψε στην δισκογραφία, με το τραγούδι της, «Άκου», σε στίχους και μουσική του Φοίβου.

Το κομμάτι αυτό έκανε μεγάλη επιτυχία, αφού συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές.

Η Άσπα Τσίνα εκτός από το νέο της επαγγελματικό βήμα έχει κάνει και μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της.

Η μάχη με τον καρκίνο

Το 2019 η Άσπα Τσίνα είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και είχε αποκαλύψει τη δική της μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα.

«Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο. Κάθε μέρα και χειρότερα. Πάω και κάνω μία μαγνητική, η οποία δείχνει συμπιεστικά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη. Το σώμα μου είχε διαλυθεί. Στη συνέχεια, βγαίνουν τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές εξετάσεις. Ο γιατρός μου αναφέρει ότι έχω έναν αιματολογικό καρκίνο που λέγεται πολλαπλό μυέλωμα. Στο γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκαλα» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Είχα πόνους σε όλο μου το σώμα. Χονδρικά τρία στάδια έχει αυτό το νόσημα. Αυτή τη στιγμή είμαι στο δεύτερο στάδιο. Άργησα πολύ να το καταλάβω. Ένιωθα μεγάλη σωματική κούραση, αλλά δεν έδινα σημασία. Έπρεπε άμεσα να ξεκινήσω εντατική θεραπεία, αλλά ήθελα να ολοκληρώσω πρώτα το επαγγελματικό μου όνειρο. Από τις 18 Ιουνίου έχω ξεκινήσει εντατικές χημειοθεραπείες. Όλα τα πράγματα έχουν μία αρχή και ένα τέλος. Γενικώς, το παίρνω παράταση σαν έννοια δεν μου πολύ ταιριάζει» πρόσθεσε.

«Ο μόνος άνθρωπος που ήταν ψύχραιμος ήταν ο γιος μου. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Έζησα πολύ ωραία πράγματα, αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου. Απολαμβάνω τη μοναξιά μου και δεν θέλω κάποιον σύντροφο στο πλευρό μου. Αυτή η ασθένεια είναι μία μασκαρεμένη ευλογία στη ζωή μου» κατέληξε.

Δείτε πώς είναι σήμερα…

Ο επικός καυγάς με την Ελεάννα

Η Ελεάνα Παπαιωάννου, είχε κάνει κι αυτή come back τηλεοπτικό μιλώντας στη Φαίη Σκορδά, όπου και είπε: «Δεν μετανιώνω που πήγα στο Fame Story. Δεν είχα σκοπό να γίνω τραγουδίστρια, ήμουν στο πρώτο έτος της φιλοσοφικής και περνούσα φανταστικά στην Πάτρα. Ο πρώτος χρόνος μετά το Fame Story ήταν δύσκολος, μη διαχειρίσιμος. Ήμουν μόλις 19 ετών. Η μητέρα μου, για να με προσγειώσει, μου έλεγε ότι το χειροκρότημα είναι δυο μπάτσες που συναντιούνται στον αέρα.

Έχω αλλάξει από τότε. Ήμουν πάρα πολύ αθυρόστομη και δεν αντέχω να με βλέπω. Όλα τα πλάνα μου ήταν με ένα τσιγάρο και νόμιζα ότι ήθελαν να με δείχνου αντιπαθή.

Αν ξέραμε ότι ο καβγάς με την Άσπα θα συνεχίζει να παίζει μετά από 20 χρόνια, θα τον είχαμε εμπλουτίσει» είπε η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024