Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Atena Strand - Τραγικό τέλος για την 7χρονη: Ομολόγησε την απαγωγή και τη δολοφονία της

Atena Strand – Τραγικό τέλος για την 7χρονη: Ομολόγησε την απαγωγή και τη δολοφονία της

Τραγικό τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης της 7χρονης Athena Strand.

Οι αγωνιώδεις έρευνες για την 7χρονη Athena Strand είχαν τραγική έκβαση. Οι αρχές εντόπισαν τη σορό της 7χρονης που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Paradise του Τέξας την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου.

Ο 31χρονος οδηγός της FedEx Tynner Lynn Horner, που έκανε παράδοση στο σπίτι της, ομολόγησε την απαγωγή και τη δολοφονία της. Αν και ο δράστης ομολόγησε τη δολοφονία της Athena Strand, οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης: «The Boy in the Box»: Λύση στο μυστήριο της άγριας δολοφονίας

«Μας συγκλόνισε η είδηση πως αυτό το παιδί πέθανε», υπογράμμισε η υπεύθυνη της κομητείας Wise, Lane Akin, μιλώντας στους δημοσιογράφους. «Είναι μια από τις πιο δύσκολες έρευνες στις οποίες έχω εμπλακεί. Επειδή πρόκειται για παιδί. Και κάθε φορά που πεθαίνει ένα παιδί, σου ραγίζει την καρδιά».

Η Athena Strand εθεάθη για τελευταία φορά γύρω στις 16:15 το απόγευμα της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου. Εκείνη την ώρα επέστρεφε από το σχολείο. Όταν γύρισε σπίτι διαπληκτίστηκε με τη μητριά της και έφυγε από το σπίτι. Η οικογένεια δεν θεώρησε ότι ήταν κάτι ασυνήθιστο ή ανησυχητικό. Η μητριά της περίμενε απλώς η Athena Strand να γυρίσει σπίτι.

Δύο ώρες αργότερα και με την 7χρονη να μην έχει επιστρέψει, η μητριά της κάλεσε τις αρχές και δήλωσε την εξαφάνισή της. Οι αρχές άρχισαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό της. Αξιοποίησαν ελικόπτερα με θερμικές κάμερες, μη επανδρωμένα αεροσκάφη, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Κάθε μέσο που είχαν στη διάθεσή τους.

Οι έρευνές τους, δυστυχώς, δεν είχαν αίσιο τέλος. Εντόπισαν τη σορό της μικρής Athena Strand σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το σπίτι της. «Είμαστε λυπημένοι που δεν ολοκληρώθηκε όπως ελπίζαμε», σημείωσε η Lane Akin.

Athena Strand: Συγκλονίζει η μητέρα της

Όσο διεξάγονταν οι έρευνες, οι αρχές είχαν λάβει μια σημαντική πληροφορία. Είχαν ενημερωθεί πως ένας οδηγός της FedEx είχε κάνει μια παράδοση στο σπίτι της οικογένειας την ίδια περίπου ώρα που εξαφανίστηκε η Athena Strand.

«Συνεχίζοντας την καλή δουλειά τους, οι ερευνητές κατάφεραν να επιβεβαιώσουν πως ο 31χρονος οδηγός ήταν πίσω από την απαγωγή της», επισήμανε η Lane Akin.

Ο Tanner Lynn Horner ομολόγησε την απαγωγή και τη δολοφονία της 7χρονης. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, με την εγγύηση να έχει οριστεί στο 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Σύμφωνα με τη Lane AKin, η δολοφονία της 7χρονης Athena Strand φαίνεται πως αποτελεί «ευκαιριακό έγκλημα».

Μπορεί οι ερευνητές να μην έχουν δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πώς πέθανε η 7χρονη, ανέφεραν όμως ότι δολοφονήθηκε μία ώρα μετά την απαγωγή.

«Αθώα, όμορφη, ευγενική, έξυπνη, λαμπερή, μια ευτυχισμένη ψυχή που δολοφονήθηκε από ένα άρρωστο τέρας χωρίς κανέναν απολύτως λόγο». Με αυτά τα λόγια μίλησε για τη δολοφονία η μητέρα της 7χρονης Athen Strand.

«Δεν θέλω να είναι γνωστή ως το κορίτσι που δολοφονήθηκε από ένα τέρας. Θέλω όλοι στον κόσμο να μάθουν πως είναι το μωρό μου. Και μου το στέρησαν. Θέλω όλοι να ξέρουν το πρόσωπό της και τη φωνή της και πόσο υπέροχο παιδί ήταν».

Sports in

Η «τρέλα» του Άγγλου σπίκερ στον θρίαμβο της Κ19 του Ολυμπιακού (vid)

Η Κ19 του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία και ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης «τρελαίνοντας» τους πάντες. Ακόμη και τον Άγγλο σπίκερ που έκανε την περιγραφή και εκστασιάστηκε με την ομαδάρα των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024