Αποχωρεί από την Ανόρθωση ο Χριστοδουλόπουλος
Μετά από 1,5 χρόνο στην Κύπρο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Ανόρθωση.
Παρελθόν από την Ανόρθωση αναμένεται να αποτελέσει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας του στην ομάδα της Κύπρου.
Ο Έλληνας άσος έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής του στα social media ότι ενημερώθηκε από τη διοίκηση της Ανόρθωσης πως δεν υπολογίζεται, παρ’ ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.
«Σήμερα το μεσημέρι ενημερώθηκα επίσημα από τη διοίκηση ότι δεν είμαι στα πλάνα του προπονητή για το μέλλον. Ελπίζω να σας άφησα κάτι να θυμάστε», έγραψε ο Λάζαρος στο instagram.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ανόρθωση ο έμπειρος μεσοεπιθετικός κατέγραψε 53 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 15 γκολ και 5 ασίστ.
- Επίσημο: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη Νίγκρο
- Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων για το τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη – Μέσα ο Σπανούλης
- Γιατί ο Εμμανουήλ Καραλής δυσκολεύεται να φτάσει ξανά στα 6 μέτρα
- Επίσημο: Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Γκατσίνοβιτς (vid)
- Ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει «κλειδώσει» οριστικά η μεταγραφή του Φρανσίσκο στη Βιλερμπάν
- Η FIFA μετατρέπει το ημίχρονο σε «half time show» – Με διακοπή 30 λεπτών ο τελικός του Μουντιάλ
- Απίθανο: Ντελιβεράς μπήκε σε σπίτι και πανηγύρισε το γκολ της Ισπανίας (pic)
- Εμπαπέ μετά τον αποκλεισμό: «Υπάρχει τεράστια απογοήτευση, κάναμε πολλά λάθη»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442