Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζιζέλ: Στο κρεβάτι με πρώην συμπαίκτη του Μπρέιντι; - Το Twitter πήρε φωτιά

Ζιζέλ: Στο κρεβάτι με πρώην συμπαίκτη του Μπρέιντι; – Το Twitter πήρε φωτιά

Η Ζιζέλ και Μπρέιντι ανακοίνωσαν ότι χώρισαν

Ο Αντόνιο Μπράουν δεν βάζει μοιάζει και συνεχίζει να χλευάζει δημόσια τον πρώην συμπαίκτη του Τομ Μπρέιντι για τον χωρισμό του με τη Ζιζέλ.

Ο αθλητής επικεντρώνεται -σε άλλ0- στα σεξουαλικά προβλήματα που σύμφωνα με πληροφορίες οδήγησαν το ζευγάρι στον χωρισμό.

Διαβάστε επίσης: Ζιζέλ: Χώρισε με τον Τομ Μπρέιντι επειδή «χρειαζόταν περισσότερα στο κρεβάτι»

Πριν από ένα μήνα, όταν ξεκίνησε αυτό το άκομψο παιχνίδι, ο Μπρέιντι ετοιμαζόταν να παίξει εναντίον των Atlanta Falcons και ο 34χρονος Μπράουν μοιράστηκε στο Twitter και στο Instagram Story του μια φωτογραφία από το εξώφυλλο ενός βιβλίου με τίτλο: «Ο μπαμπάς δεν ζει πια εδώ: Ένα βιβλίο για το διαζύγιο», όπως γράφει το «Page Six». Η εικόνα ήταν επεξεργασμένη με Photoshop στο εξώφυλλο, ώστε να δείχνει εκδοχές καρτούν του Μπρέιντι και της Ζιζέλ, εν μέσω της είδησης ότι οι δύο τους έχουν προσλάβει δικηγόρους για το διαζύγιο.

Ξεπεράστηκαν τα όρια;

Το αστείο φαίνεται ότι δεν λήξει για τον Μπράουν που έκανε ένα ακόμα βήμα, αυτή τη φορά πιο ακραίο.

Αυτή τη φορά φαίνεται να ξεπέρασε τα όρια καθώς ανέβασε φωτογραφία στο Snapchat που έχει κάνει τα social media να αναρωτιούνται αν είναι στο κρεβάτι με την Ζιζέλ, πρώην σύζυγο του Τομ Μπρέιντι.

Η πιθανότητα να ήταν ο Μπράουν με την Ζιζέλ είναι μικρή. Παρόλα αυτά, δεδομένης της τάσης του να μπλέκει σε μπελάδες και της μοναδικής του επιθυμίας να τα βάλει με τον Μπρέιντι, δεν μπορεί να αποκλειστεί. Σε κάθε περίπτωση, ούτε τα social media φαίνεται να μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο με βάση τη φωτογραφία.

Οι χρήστες των social media δεν βρήκαν ιδιαίτερα διασκεδαστική την φωτογραφία και οι περισσότεροι θεωρούν το αστείο παρατραβηγμένο.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024