Σαν βόμβα έσκασε στις αρχές Σεπτεμβρίου ο χωρισμός της Ζιζέλ Μπούντχεν και του Τομ Μπρέιντι. Μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και έχοντας αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, το γνωστό μοντέλο και ο αθλητής αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Τότε κάποιοι ήθελαν το ζευγάρι να παίρνει διαζύγιο λόγω της επιστροφής του Μπρέιντι στο ποδόσφαιρο, ενώ άλλοι κατηγορούσαν τη Ζιζέλ για απιστία.

Όπως αποδεικνύεται όμως, οι λόγοι είναι μάλλον πολύ διαφορετικοί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Μarca, το ζευγάρι καταστράφηκε οικονομικά, μετά την κατάρρευση του κρυπτονομίσματος FTX. Προκειμένου λοιπόν, να καλύψει το σκάνδαλο ανακοίνωσε ότι χωρίζει, ώστε να «παραπλανήσει» την κοινή γνώμη και να αποκρύψει την αλήθεια από τον Τύπο.

Η αδυναμία στα κρυπτονομίσματα

Σημειώνεται ότι ο Τομ Μπρέιντι είναι θερμός υποστηρικτής των κρυπτονομισμάτων. Το 2021 ο ίδιος και η Ζιζέλ επένδυσαν στην FTX μεγάλο μέρος της περιουσίας τους και έλαβαν και οι δύο μετοχικό μερίδιο.

Ο Μπρέιντι υπήρξε και πρεσβευτής της, ενώ το μοντέλο, ανέλαβε χρέη συμβούλου περιβαλλοντικών και κοινωνικών πρωτοβουλιών. Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν επίσης σε αρκετές τηλεοπτικές διαφημίσεις της εταιρείας.

«Είναι μια απίστευτη στιγμή στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Ο Σαμ και η επαναστατική του ομάδα στην FTX, εξακολουθούν να μου ανοίγουν τα μάτια για τις απεριόριστες δυνατότητες. Αυτή η ιδιαίτερη ευκαιρία μας έδειξε τη σημασία του να ενημερωθεί ο κόσμος για τη δύναμη των κρυπτονομισμάτων. Έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό εδώ και ανυπομονώ να δω τι μπορούμε να κάνουμε μαζί», είχε δηλώσει ο Μπρέιντι το 2021.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr