Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οικονομική κατάρρευση για πρώην πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM

Οικονομική κατάρρευση για πρώην πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM

«Δεν είχα να πληρώσω ούτε το ενοίκιο»

Ήταν η «γκρινιάρα» του πρώτου GNTM, ωστόσο συνεχίζει να απασχολεί τα media μέχρι και σήμερα. Δεν είναι τυχαίο ότι την έχουν χαρακτηρίσει μέχρι και… «Άσπα Τσίνα» του GNTM.

Η ίδια αντιστέκεται στα πυρά των χρηστών του Twitter, που σχολιάζουν άσχημα τα ελληνικά και τη συμπεριφορά της. Δεν «ιδρώνει το αυτί της» αντίθετα ευχαριστεί online όσους την στηρίζουν.

«Δεν είναι να πληρώσω το ενοίκιο»

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο λοιπόν, η οποία μιλώντας στην κάμερα του Mega Καλημέρα ήταν άκρως αποκαλυπτική και αναφέρθηκε πέραν του bullying και στην οικονομική κατάρρευση που έχει βιώσει, μόλις λίγο μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

«Έχω δεχθεί πολλές φορές bullying, έχω μάθει να τα ακούω να τα κρατάω και μετά να φεύγω. Δεχόμουν bullying από τα μοντάζ του GNTM κι από τους κριτές. Και όσον αφορά την καταγωγή μου. Είχαν όλες οι συμπεριφορές bullying να κάνουν με αυτό» είπε αρχικά.

«Η χρονιά μετά το GNMT ήταν πολύ δύσκολη οικονομικά, ειδικά κι επειδή δεν είχα και την πλήρη στήριξη των γονιών μου τότε, δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε «πυροβολώντας» ξανά την Ραμόνα Βλαντή με την οποία όπως φαίνεται υπάρχει μια κόντρα εδώ και καιρό.

Δείτε όσα είπε

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024