Στο Μεξικό… ονειρεύονται Αλμέιδα για τον πάγκο της Εθνικής τους
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «ESPN» οι Μεξικανοί καλοβλέπουν τον Ματίας Αλμέιδα για τον πάγκο της Εθνικής τους ομάδας μετά την απομάκρυνση του Τάτα Μαρτίνο.
Ο Τάτα Μαρτίνο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Μεξικού και ήδη έχουν αρχίσει τα σενάρια στη χώρα για τον αντικαταστάτη του Αργεντινού τεχνικού. Και ένα από τα ονόματα, είναι ενός συμπατριώτη του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα από το «ESPN», ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με τον Ιγκνάθιο Αμπρίθ είναι οι δύο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στην ομοσπονδία της χώρας για την επόμενη μέρα στον πάγκο της Εθνικής τους ομάδας.
«Ο Αλμέιδα, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα, θα μπορούσε να αποτελέσει μια δυνατή υποψηφιότητα για τον πάγκο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σχετικό ρεπορτάζ το οποίο στέκεται στην εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο προπονητής της ΑΕΚ σε συλλογικό επίπεδο στο Μεξικό.
Όλα αυτά βέβαια είναι απλά σενάρια και δεν έχουν βάση, με τον Αλμέιδα να έχει ξεκαθαρίσει προ ημερών στη συνέντευξή που παραχώρησε στην Ολλανδία πως θέλει να παραμείνει για πολύ καιρό στην Ένωση.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.