Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κίρστι Άλεϊ: Πέθανε η αμερικανίδα ηθοποιός

Κίρστι Άλεϊ: Πέθανε η αμερικανίδα ηθοποιός

Η ηθοποιός η οποία μεταξύ άλλων ήταν συμπρωταγωνίστρια του Τζον Τραβόλτα στην ταινία «Κοίτα ποιος μιλάει», πέθανε από καρκίνο όπως ανακοίνωσαν τα παιδιά της

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η αμερικανίδα ηθοποιός Κίρστι Άλεϊ η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 71 ετών.

Η ηθοποιός η οποία μεταξύ άλλων ήταν συμπρωταγωνίστρια του Τζον Τραβόλτα στην ταινία «Κοίτα ποιος μιλάει», πέθανε από καρκίνο όπως ανακοίνωσαν τα παιδιά της με ανάρτηση στο twitter.

Η Κίρστι Άλεϊ γεννήθηκε το 1951 στο Κάνσας των ΗΠΑ και το 1969 γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας για να σπουδάσει αρχιτεκτονική και διακόσμηση. Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το πραγματοποίησε το 1982 με τη συμμετοχή της στην ταινία «Star Trek: Η Οργή του Καάν» και υποδυόταν τη Σάβικ, την αξιωματικό του αστροστόλου από τον πλανήτη Βούλκαν.

Η Άλεϊ ήταν γνωστή για το ρόλο της ως Ρεμπέκα στην κωμική σειρά του NBC «Cheers», όπου κέρδισε το Βραβείο Έμμυ και Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού, το 1991.

Επίσης πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων τις Θερινό σχολείο (1987), Φονική καταδίωξη (Shoot to Kill) (1988), Κοίτα ποιος μιλάει (1989), Sibling Rivalry (1990), Μπερδέματα για δύο (It Takes Two)(1995), Αποδομώντας τον Χάρι. Έλαβε το δεύτερό της βραβείο Έμμυ για τη Μητέρα του Ντέιβιντ (David’s Mother) .

Tο 1985 ξεχώρισε με την ερμηνεία της στην τηλεοπτική σειρά του ABC «Βόρειοι και Νότιοι» μαζί με τον Πάτρικ Σουέιζι ενώ αξέχαστη έχει μείνει η ερμηνεία της στη ρομαντική κομεντί «Κοίτα ποιος μιλάει» με συμπρωταγωνιστή τον Τζον Τραβόλτα.

Ο ηθοποιός την αποχαιρέτησε εκφράζοντας την θλίψη του για την απώλειά της. «H Κρίστι ήταν μια από τις πιο ιδιαίτερες σχέσεις που είχα ποτέ. Σε αγαπώ Κρίστι. Το ξέρω ότι θα συναντηθούμε και πάλι», έγραψε ο Τζον Τραβόλτα στο instragram.

Sports in

Ποδόσφαιρο στην Ουκρανία - Η αθέατη πλευρά της δεκαετούς κρίσης και του πολέμου

Το αφεντικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ είχε να αντιμετωπίσει τις ανταραχές, πριν η Ρωσία εισβάλει και σταματήσει τα πάντα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024