Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς δύο η προπόνηση του Ολυμπιακού, μέσα ο Ντόι

Χωρίς δύο η προπόνηση του Ολυμπιακού, μέσα ο Ντόι

Σε φουλ ρυθμούς ξανά προπονήθηκε ο Ανδρέας Ντόι. Με απουσίες η προτελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στην Ισπανία.

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η «μίνι» προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Εστεπόνα. Οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν σήμερα την προτελευταία τους προπόνηση επί ισπανικού εδάφους, με τον Μίτσελ να βλέπει δύο ποδοσφαιριστές του να μένουν εκτός.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος ήταν ένας εκ των δύο, καθώς ο Έλληνας μπακ ακολούθησε θεραπεία, έχοντας σφίξιμο στο δεξιό γαστροκνήμιο. Ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκανε και ο Γκάρι Ροντρίγκες για τον ίδιο λόγο.

Διαβάστε επίσης: Το ιδιαίτερο ρεκόρ της Βραζιλίας: Η πρώτη ομάδα σε Μουντιάλ που χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες της αποστολής

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Μία μέρα πριν από την επιστροφή τους στη βάση, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν την Τρίτη (6/12) σε προπονητικό κέντρο Μαρμπέγια και προπονήθηκαν υπό την καθοδήγηση του Μίτσελ και των συνεργατών του.

Η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ, σε αμυντικούς και επιθετικούς. Το προπονητικό επιτελείο δούλεψε αρχικά με την αμυντική γραμμή, ώστε μεθοδικά να οργανωθούν στο γήπεδο συγκεκριμένες κινήσεις που έπρεπε να γίνουν. Εν συνεχεία με τους επιθετικούς δόθηκε έμφαση στα κοντρόλ, στις πάσες, στις σέντρες και στα τελειώματα.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος ακολούθησε θεραπεία, έχοντας σφίξιμο στο δεξιό γαστροκνήμιο. Για τον ίδιο λόγο ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Ανδρέας Ντόη προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Την Τετάρτη (7/12) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» επί ισπανικού εδάφους, ολοκληρώνοντας έτσι τη δεκαήμερη χειμερινή προετοιμασία εκτός των συνόρων».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024