Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μουντιάλ 2022: «Παίζουν μπάλα» στην κερκίδα: Οι εντυπωσιακές γυναίκες πίσω από τους αστέρες

Μουντιάλ 2022: «Παίζουν μπάλα» στην κερκίδα: Οι εντυπωσιακές γυναίκες πίσω από τους αστέρες

Πίσω από κάθε επιτυχημένο ποδοσφαιριστή κρύβεται ένα άλλο σημαντικό πρόσωπο: η σύντροφός του

γράφει η Βασιλίνα Ριστάνη * 

Όσο οι ποδοσφαιριστές του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA στο Κατάρ βάζουν τα δυνατά τους στο γήπεδο, οι γυναίκες ή οι κοπέλες τους που βρίσκονται στο πλήθος για να τους στηρίξουν και ταυτόχρονα γυρνάνε πολλά κεφάλια. Αυτές οι γυναίκες είναι κάτι περισσότερο από σύντροφοι:

Αποτελούν σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας των μεγαλύτερων αστέρων του Mουντιάλ. Βρίσκονται εκεί για να τους αναπτερώσουν το ηθικό στα δύσκολα και να τους κρατήσουν προσγειωμένους στις νίκες. Άσχετα που στην πορεία καμιά φορά τραβάνε τα βλέμματα από τον αγωνιστικό χώρο πάνω τους.

Αλλωστε, οι περισσότερες από αυτές είναι πανέμορφες και ανεβάζουν συχνά – πυκνά φωτογραφίες τους στα social media.

Ας δούμε ορισμένες από αυτές:

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ (Κριστιάνο Ρονάλντο)

Το μοντέλο, που γεννήθηκε στην Αργεντινή, έχει 30 εκατομμύρια followers στο Instagram. Από το 2016, το ζευγάρι ζει μαζί. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο μοντέλο, καθώς υποστηρίζει το αγόρι της, τον 37χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο, έναν από τους πιο γνωστούς παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναμφίβολα ο Πορτογάλος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του παιχνιδιού. Η Ροντρίγκεζ μεγαλώνει δυο από τα έξι παιδιά του Ρονάλντο. Ένα από τα νεογέννητα δίδυμα πέθανε κατά τη γέννα τον Απρίλιο του 2022.

Αντονέλα Ροκούζο (Λιονέλ Μέσι)

Η Αντονέλα Ροκούζο βρίσκεται στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι από το 2008. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017, περισσότερα από 20 χρόνια μετά τη γνωριμία τους στη γενέτειρά τους Ροζάριο, Σάντε Φε, στην Αργεντινή. Το μοντέλο, πριν παντρευτεί τον 35χρονο άσο της Αργεντινής και της Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν φοιτήτρια οδοντιατρικής. Είναι γονείς των Thiago, Mateo και Ciro.

Σάσα Άντγουντ (Τζακ Γκρίλις)

Πριν από δέκα χρόνια, όταν ήταν 15 και 16 ετών, ο Τζακ Γκρίλις και η Σάσα άρχισαν να βγαίνουν. Αν και είχαν πολλά σκαμπανευάσματα στη σχέση τους όταν έφτασαν τα 20 τους, το ζευγάρι παρέμεινε μαζί όλο αυτό το διάστημα. Μαζί με τις οικογένειες των άλλων ποδοσφαιριστών, η παιδική φίλη του παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι και της Αγγλίας μένει στο MSC World Europa.

Το μοντέλο, η καριέρα του οποίου έχει απογειωθεί, υπέγραψε ένα επικερδές συμβόλαιο με τον κολοσσό καλλυντικών L’Oreal το 2022. Οι δυο τους γνωρίστηκαν ενώ φοιτούσαν μαζί στο Ρωμαιοκαθολικό Γυμνάσιο St. Peter’s στο Solihull.

Ανίκι Μολενάρ (Ματέις Ντε Λιχτ)

Το μοντέλο άρχισε να βγαίνει με τον αμυντικό Ντε Λιχτ το 2018. Μετακόμισαν από την Ολλανδία στη Γερμανία όταν ο ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Μπάγερν Μονάχου. Και η ίδια προέρχεται από οικογένεια ποδοσφαιριστών. Η influencer έχει ανοιχτεί για τους αγώνες της με την εικόνα του σώματός της.

«Δεν είμαι [ευτυχισμένη] όλη την ώρα και αυτό είναι εντάξει. Είμαι άνθρωπος που ακόμα μαθαίνω να μην βάζω τον πήχη πολύ ψηλά. Αυτός είναι ο λόγος που μοιράζομαι τώρα αυτό το μήνυμα προκειμένου να δημιουργήσω λίγο περισσότερη σύνδεση μεταξύ εμένα και εσάς», έγραψε στο Instagram.

Σοφία Μπάλμπι (Λουίς Σουάρες)

View this post on Instagram

A post shared by Sofi (@sofibalbi)

Ο Λουίς Σουάρες γνώρισε για πρώτη φορά τη Σοφία Μπάλμπι όταν ήταν στην εφηβεία τους. Ο Ουρουγουανός επιθετικός ερωτεύτηκε παράφορα την έφηβη Σόφι, περπατώντας ακόμη και 15 μίλια για να τη δει. Εκείνη θα μετακόμιζε στην Ισπανία, λόγω της οικογένειάς της που έψαχνε για δουλειά, και ο Σουάρες θα έκανε τα πάντα για να είναι με την κοπέλα του.

Ο Σουάρες και η Μπάλμπι αναζωπύρωσαν τελικά τη σχέση τους στην Ευρώπη. Σήμερα αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια του ποδοσφαίρου, έχουν παντρευτεί δυο φορές και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

* Η Βασιλίνα Ριστάνη σπουδάζει στη New Media Studies 

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024