Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: «Τον γιο μου σκοτώσανε» είπε ο πατέρας του 16χρονου

Θεσσαλονίκη: «Τον γιο μου σκοτώσανε» είπε ο πατέρας του 16χρονου

Νέο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον πατέρα του 16χρονου να είναι στα σκαλιά του Μεγάρου και από πάνω του τα ΜΑΤ.

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 16χρονος Ρομά, τον οποίο πυροβόλησε αστυνομικός κατά τη διάρκεια καταδίωξης. Στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε Ρομά και αστυνομικούς των ΜΑΤ, ενεπλάκη και ο πατέρας του 16χρονου.

Ο πατέρας του 16χρονου βρέθηκε μπροστά στα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου, τη στιγμή της έντασης και οι αστυνομικοί των ΜΑΤ τον ακινητοποίησαν, με αποτέλεσμα ο ίδιος να αρχίσει να ουρλιάζει.

Διαβάστε επίσης: Την Παρασκευή απολογείται για τις κακουργηματικές κατηγορίες ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο

Τι δείχνει το βίντεο

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου καταγράφεται η στιγμή που αστυνομικοί των ΜΑΤ ρίχνουν στο έδαφος τον πατέρα του 16χρονου. Όπως μεταδίδει το voria.gr πρόκειται για τον πατέρα του ανηλίκου, ο οποίος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

«Τον γιο μου σκότωσαν» φέρεται να ουρλιάζει ο άνδρας. Οι ένστολοι τρέχουν κατά πάνω του και τον ρίχνουν, ενώ ο ίδιος φαίνεται πως κρατά στο χέρι του ένα ξύλο. Επιχειρούν να τον ακινητοποιήσουν και ένας τον γρονθοκοπεί στην πλάτη. «Σταμάτα» ακούγεται να φωνάζει μία γυναίκα, που δηλώνει ότι είναι δικηγόρος.

Λίγο αργότερα ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος και του επετράπη να εισέλθει στο Δικαστικό Μέγαρο, συνοδεία του δικηγόρου της οικογένειας. Ο ανήλικος νοσηλεύεται σε σοβαρότατη κατάσταση, μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την Δευτέρα.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024