Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» παραχώρησε ο Πέτρος Κουσουλός. Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης έπαιξε… μπάσκετ και μίλησε για τη ζωή μετά το διαζύγιο και τη συνεργασία του στο παρελθόν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Ήταν πολύ θυελλώδης και η σχέση και ο έρωτας και είναι ευτυχές το ότι έχουμε δύο πανέμορφα κορίτσια. Δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό. Από κάποιο σημείο και μετά υπήρξε μία φθορά λόγω κοινών παραλείψεων και προβλημάτων που δεν αντιμετωπίσαμε εγκαίρως. Πήραμε μία απόφαση, δεν ήταν εύκολη. Είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτείς δύο και τρεις φορές» εξομολογείται ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι διατηρεί μέχρι και σήμερα καλές επαφές με την πρώην σύζυγό του και πως έχει καθημερινή επαφή με τα παιδιά του.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Πέτρος Κουσουλός αναφέρεται και στη συνεργασία που είχε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία. Ήταν μία προβληματική χρονιά για εμένα αλλά το πρόβλημα της εκπομπής δεν ήταν η Κωνσταντίνα, πίστεψέ με. Νομίζω ότι δεν θα το ξανάκανα. Το να έχω στην πλάτη μου το ενημερωτικό ένθετο σε μία ψυχαγωγική εκπομπή είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δεν με εκφράζει» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr