Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Κουσουλός: Αποκαλύψεις για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Πιστέψτε με...»

Πέτρος Κουσουλός: Αποκαλύψεις για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Πιστέψτε με…»

Δείτε όλα όσα είπε...

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» παραχώρησε ο Πέτρος Κουσουλός. Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης έπαιξε… μπάσκετ και μίλησε για τη ζωή μετά το διαζύγιο και τη συνεργασία του στο παρελθόν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Ήταν πολύ θυελλώδης και η σχέση και ο έρωτας και είναι ευτυχές το ότι έχουμε δύο πανέμορφα κορίτσια. Δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό. Από κάποιο σημείο και μετά υπήρξε μία φθορά λόγω κοινών παραλείψεων και προβλημάτων που δεν αντιμετωπίσαμε εγκαίρως. Πήραμε μία απόφαση, δεν ήταν εύκολη. Είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτείς δύο και τρεις φορές» εξομολογείται ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι διατηρεί μέχρι και σήμερα καλές επαφές με την πρώην σύζυγό του και πως έχει καθημερινή επαφή με τα παιδιά του.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Πέτρος Κουσουλός αναφέρεται και στη συνεργασία που είχε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία. Ήταν μία προβληματική χρονιά για εμένα αλλά το πρόβλημα της εκπομπής δεν ήταν η Κωνσταντίνα, πίστεψέ με. Νομίζω ότι δεν θα το ξανάκανα. Το να έχω στην πλάτη μου το ενημερωτικό ένθετο σε μία ψυχαγωγική εκπομπή είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δεν με εκφράζει» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024