Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: «Αδίκησα τον Ρούμπλεφ, ήθελα να τον νευριάσω»

Τσιτσιπάς: «Αδίκησα τον Ρούμπλεφ, ήθελα να τον νευριάσω»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αναφέρθηκε στα «φαρμακερά» σχόλια που είχε κάνει για τον Αντρέι Ρούμπλεφ μετά την αναμέτρησή τους στο Τορίνο.

Αντιδράσεις είχαν προκαλέσει ορισμένες δηλώσεις που είχε κάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον Αντρέι Ρούμπλεφ μετά την ήττα του στο τουρνουά του Τορίνο, λέγοντας τότε πως τον νίκησε με τα «λιγοστά όπλα που διαθέτει».

Ο Έλληνας πρωταθλητής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Arab News, εξήγησε πως είπε όσα είπε για να νευριάσει και να πεισμώσει τον αντίπαλό του, ενόψει του ημιτελικού που θα έπαιζε απέναντι στον Κάσπερ Ρουντ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιτσιπάς:

«Αυτό που είπα στη συνέντευξη τύπου για τον Ρούμπλεφ ήταν άδικο και λάθος. Το είδα με μια διαφορετική προσέγγιση. Ήθελα να νευριάσει για το επόμενο ματς του (με τον Ρουντ) και να προσπαθήσει να παίξει ακόμα καλύτερα. Δεν θα πω τους λόγους, είναι ξεκάθαρη η κατάσταση που θα έπρεπε να διαχειριστώ αν έπαιζα εγώ με αυτόν τον αντίπαλο. Ήθελα πολύ να νικήσει το επόμενο ματς ο Αντρέι, ήθελε να μεγαλώσω τη φλόγα, για να είναι πιο πεινασμένος και συγκεντρωμένος στο επόμενο ματς.

Ήταν λάθος, διότι ένιωσα ότι δεν μπόρεσε να αποδώσει, το είδα το ματς, δεν μπόρεσε να αποδώσει όσο καλά περίμενα. Ήταν ο μόνος τρόπος για να τελειώσω στο Top 3, αν κέρδιζε αυτό το ματς. Έπαιξα λίγο με αυτό και προσπάθησα να εξαντλήσω τις πιθανότητές μου. Ασφαλώς το καλύτερο θα ήταν να κέρδιζα εγώ τον αγώνα μου.

Είναι εξαιρετικός παίκτης. Έχει πολλά όπλα και τα χρησιμοποιεί καλά στο γήπεδο. Χτυπάει πολύ δυνατά την μπάλα, σαν τον Μάρατ Σάφιν της νέας γενιάς. Δεν θεωρώ ότι είναι περιορισμένος στο παιχνίδι του, είναι πολλά χρόνια τώρα στο tour και μπορεί να ανταγωνιστεί τους καλύτερους. Είναι ένας από τους πιο πειθαρχημένος παίκτες και σπουδαίος επαγγελματίας. Είναι και πολύ αστείος τύπος, μια πολύ καλή ψυχή και απολαμβάνω να είμαι γύρω του.

Είναι φιλικός και του αρέσει να αυτοσαρκάζεται. Αν μετάνιωσα που το είπα; Ναι, δεν ήταν καλό για μένα. Ήμουν πληγωμένος που δεν έφτασα ως το τέλος στο ATP Finals και αυτό πόνεσε. Προσπάθησα να βγάλω την αρνητική ενέργεια, αλλά αυτός δεν ήταν ο σωστός τρόπος, ακόμα και αν ήθελα να βγει κάτι καλό. Σίγουρα αν τον δω θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που σκέφτηκα έτσι για εκείνον γιατί ασφαλώς δεν είναι αυτό που πιστεύω πραγματικά».

Πηγή: to10.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024