Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μακρόν έκανε πρόβλεψη για το Γαλλία-Πολωνία

Ο Μακρόν έκανε πρόβλεψη για το Γαλλία-Πολωνία

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, εμφανίστηκε σίγουρος για την πρόκριση της χώρας του στην επόμενη φάση του Μουντιάλ απέναντι στην Πολωνία και μάλιστα προέβλεψε και το τελικό σκορ.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, ρίχνεται στη «μάχη» των νοκ-άουτ αναμετρήσεων του Μουντιάλ του Κατάρ, με σκοπό την υπεράσπιση του στέμματός της, έχοντας ως πρώτο αντίπαλο την Πολωνία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και του Βόιτσεχ Σέζνι, με τους Γάλλους φυσικά να είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μάλιστα ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν είναι βέβαιος για την πρόκριση των «τρικολόρ», καθώς δήλωσε πως όχι μόνο η ομάδα του θα νικήσει την Πολωνία, αλλά προέβλεψε και το ακριβές σκορ αλλά και τους σκόρερ.

«Πιστεύω θα νικήσουμε 3-1. Ο Λεβαντόφσκι θα σκοράρει, όπως πιθανότατα ο Μπαπέ και ο Ζιρού, που θέλει να μείνει στην ιστορία (σ.σ. με ένα γκολ ξεπερνά τον Τιερί Ανρί). Για το τρίτο γκολ, επιλέγω μπαλαντέρ», δήλωσε ενώ αποκάλυψε πως μετά από κάθε αγώνα συνομιλεί και με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ:

«Μιλάμε πάντα μετά το ματς. Βρίσκω πολύ δυνατή και σταθερή την ομάδα μας για άλλη μια χρονιά. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Ντιντιέ Ντεσάν, στην εμπειρία του, στο know-how του»

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024