Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Κλειδώνουν» δύο ακόμα εισιτήρια: «Βλέπουν» προημιτελικά τα φαβορί, φουλ για την έκπληξη τα αουτσάιντερ

«Κλειδώνουν» δύο ακόμα εισιτήρια: «Βλέπουν» προημιτελικά τα φαβορί, φουλ για την έκπληξη τα αουτσάιντερ

Στον «χωρό» των νοκ αουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπαίνει σήμερα (4/12) η κάτοχος του τροπαίου, Γαλλία, κόντρα στην Πολωνία στις 17:00 ενώ για το βράδυ το «μενού» έχει Αγγλία – Σενεγάλη.

Η ποδοσφαιρική πανδαισία του Μουντιάλ 2022 συνεχίζεται και σήμερα (4/12)  με δύο ευρωπαϊκά μεγαθήρια Γαλλία και Αγγλία να ρίχνονται στην «μάχη» των νοκ άουτ.

Στις 17:00 η Παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2018 θα αντιμετωπίσει την Πολωνία στο «Al Thumama Stadium» της Ντόχα με στόχο ένα εισιτήριο για τους «8» καλύτερους του Παγκοσμίου Κύπελλου. Παρά τις πολλές απουσίες και παρά την ήττα  την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων από την Τυνησία (1-0), οι «τρικολόρ» ταξίδεψαν στο Κατάρ για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους  και με τον Εμπαπέ σε δαιμονιώδη φόρμα απλά… τρομάζουν.

Η παρέα ωστόσο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η οποία πέρασε από το «παράθυρο» στα νοκ άουτ,  με τον Σέζνι κάτω από τα δοκάρια να κάνει το τουρνουά της ζωής του είναι διατεθειμένη να βάλει δύσκολα στους Γάλλους…

Λίγες ώρες μετά στις 21:00 το βράδυ τα τρία «λιοντάρια» στο  «Al Bayt Stadium» της Αλ-Χορ θα βρουν απέναντι την «σκληροτράχηλη» Σενεγάλη και θα πρέπει να «ματώσουν» για μια θέση στα προημιτελικά. Έχοντας οδηγό το αήττητο στο τουρνουά η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα προσπαθήσει να κάνει ένα ακόμη βήμα για να φτάσει στο όνειρο μιας μεγάλης διάκρισης μετά από πάρα πολλά χρόνια ωστόσο οι πρωταθλητές Αφρικής δεν είναι διατεθειμένοι να τους το κάνουν εύκολο.

Η ομάδα του Αλιού Σισέ παρά την απουσία του Σάντιο Μανέ πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στους ομίλους του Μουντιάλ , όταν χρειάστηκε έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε στο τελευταίο κρίσιμο ματς κόντρα στο Εκουαδόρ να πάρει την νίκη με 2-1 και μαζί το εισιτήριο για τους «16».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024