Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nάρα Παπακαλιάτη: Αυτή είναι η αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Όσα πρέπει να ξέρουμε για εκείνη

Nάρα Παπακαλιάτη: Αυτή είναι η αδερφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη – Όσα πρέπει να ξέρουμε για εκείνη

Τι δηλώνει η ίδια για τον δημιουργό του Maestro;

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τη φετινή σεζόν επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα του MEGA, με το Maestro και σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Όπως είναι λοιπόν λογικό, η ζωή του σκηνοθέτη και σεναριογράφου έρχεται στο προσκήνιο, με τους θαυμαστές να αναρωτιούνται ποια είναι η οικογένειά του.

Ο δημιουργός της σειράς, έχει τρία αδέρφια. Ο ίδιος και ο Φίλιππος είναι από τον πρώτο γάμο του Μανώλη Παπακαλιάτη, με τη Βίλλυ Μαλάμη, ενώ ο Στέφανος και η Νάρα από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του.

Η αδερφή του, Νάρα, μεγάλωσε στο Ηράκλειο και έχει σπουδάσει Μαθηματικά και Χρηματοοικονομικά.

Ωστόσο, την κέρδισε η αγάπη της για τη μόδα, αφού είναι σχεδιάστρια. Η ίδια ξεκίνησε ασχολείται με το fashion design, όταν αποφάσισε να μετακομίσει στο Λονδίνο, ξεκινώντας παράλληλα μια σειρά με ταξίδια στο εξωτερικό.

Επίσης, έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τον Νικόλα Σεφτελή. Η Νάρα είναι μητέρα διδύμων και έχει δοθεί ολοκληρωτικά σε αυτές. Συνεχώς περνά χρόνο μαζί τους και ζει την κάθε στιγμή, ενώ με τον σύζυγό της και τα μωρά τους δεν διστάζουν να ανακαλύπτουν συνεχώς νέους προορισμούς.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει δηλώσει για τον ταλαντούχο αδερφό της: «Δεν θα κρύψω ότι είναι ο αδερφός μου, αλίμονο, δεν έχω κόμπλεξ, αλλά δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το όνομα του Χριστόφορου για να καταφέρω κάτι. Θεωρώ δεδομένο ότι θα ειπωθεί ή ίσως υπονοηθεί πως με βοηθάει. Δεν με ενδιαφέρει. Αυτοί που με ξέρουν γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σκληρά δουλεύω».

Δείτε τις υπέροχες αναρτήσεις της στο Instagram

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Παπακαλιάτη στο Down Town

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος είναι πλέον συνηθισμένος στο να δημιουργεί ταινίες και σειρές που γίνονται talk of the town, δίνει μια πολύ διαφορετική συνέντευξη και απαντάει σε όλα όσα… θα θέλατε να τον ρωτήσετε εσείς.

Στο περιοδικό Down Town, το οποίο κυκλοφορεί σήμερα, Σάββατο, με την εφημερίδα «Τα Νέα», ο… Maestro απαντά σε ερωτήσεις 19 συμπρωταγωνιστών του.

Οι φίλοι του, αυτοί που τον γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, αποφάσισαν να κάνουν το δικό τους «ερωτηματολόγιο» με τον ίδιο να απαντά «challenge accepted».

Πρόκειται για τους ανθρώπους, με τους οποίους είτε ως σκηνοθέτης, είτε ως συμπρωταγωνιστής, είτε και τα δυο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει μεγαλουργήσει στην μικρή και στην μεγάλη οθόνη.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024