Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο «κακός δαίμονας» του Ολυμπιακού: Βλέπει «ερυθρόλευκα» και… αφηνιάζει

Ο «κακός δαίμονας» του Ολυμπιακού: Βλέπει «ερυθρόλευκα» και… αφηνιάζει

Ήταν ο πρωταγωνιστής της Αναντολού Εφές στη νίκη επί του Ολυμπιακού (82-71) και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει…

Το έργο του Ολυμπιακού κόντρα στην Αναντολού Εφές ήταν εξαρχής δύσκολο. Και έγινε ακόμη δυσκολότερο στο τέταρτο δεκάλεπτο όταν το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα έμεινε από δυνάμεις και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στο σκορ τους Τούρκους. Μοιραία λοιπόν η ελληνική ομάδα ηττήθηκε με σκορ 82-71 στην Πόλη.

Η back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης από την πλευρά της απέδειξε κόντρα στον νταμπλούχο Ελλάδας πως πλέον είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague, έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω της το κάκιστο ξεκίνημα στη διοργάνωση.

Οι κύριοι εκφραστές της τουρκικής… αντεπίθεσης είναι οι συνήθεις ύποπτοι. Ο Βασίλιε Μίτσιτς, ο οποίος χθες λίγο έλειψε να φτάσει σε ένα μυθικό triple-double, αλλά δεν τα κατάφερε διότι του έλειπαν μία ασίστ και ένα ριμπάουντ (18π., 9ασ., 9ρ.) και ο Γουίλ Κλάιμπερν που έκανε σε ακόμα ένα ματς… παπάδες για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Ο Σέιν Λάρκιν μπορεί να λείπει εδώ και καιρό λόγω τραυματισμού, αλλά η Εφές… δεν ανησυχεί, καθώς έχει τον Αμερικανό φόργουορντ που εδώ και 6 σερί ματς στη Euroleague πετυχαίνει 20+ πόντους, στα 7 από τα 11 ματς της φετινής διοργάνωσης μετράει 20άρες, ενώ μόλις σε ένα από αυτά τα παιχνίδια έχει πετύχει μονοψήφιο αριθμό πόντων (8 με τη Φενέρμπαχτσε). Είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής των 4 συνεχόμενων νικών της Εφές, που την έχουν βάλει εντός της πρώτης οκτάδας και σε τροχιά playoffs.

Πραγματικά ο Κλάιμπερν βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και οδηγεί, μαζί με τον Μίτσιτς, εκ του ασφαλούς σε… υψηλές πτήσεις και θετικά αποτελέσματα την Εφές. Χθες ήταν ξανά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν καθώς πέτυχε 24 πόντους, ενώ είχε επίσης 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 23 στο σύστημα αξιολόγησης. Και όλα αυτά σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Καταπληκτική εμφάνιση του Κλάιμπερν κόντρα στον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια, αυτή ήταν μια ακόμα καταπληκτική εμφάνιση του Κλάιμπερν κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός φόργουορντ βλέπει «ερυθρόλευκα» και αφηνιάζει.

Το έχει ξανακάνει, αυτή τη φορά όμως με τη φανέλα της πρώην ομάδας του, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ήταν 22 Οκτωβρίου 2021 όταν η ρωσική «αρκούδα» επικράτησε του Ολυμπιακού με 88-82 για τη Regular Season της Euroleague, με τον Κλάιμπερν να κάνει… πράγματα και θαύματα σε εκείνο το ματς! 29 πόντοι με 9/16 σουτ, 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ ήταν ο συνολικός του απολογισμός.

Βλέπει Ολυμπιακό και… αφηνιάζει ο Κλάιμπερν, ο οποίος στα 2 πιο πρόσφατα ματς με αντίπαλο τους Πειραιώτες μετρά 53 πόντους και αποτελεί τον «κακό τους δαίμονα», αφού όπου τους βρίσκει «φορτώνει» το καλάθι των Πειραιωτών με πόντους…

Δείτε βίντεο από τις τελευταίες τρομερές εμφανίσεις του Κλάιμπερν με την Εφές:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024