Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
4+1 επιτραπέζια που ανυπομονούμε να παίξουμε στην άδεια των Χριστουγέννων

4+1 επιτραπέζια που ανυπομονούμε να παίξουμε στην άδεια των Χριστουγέννων

Έρχονται χαλαρές βραδιές – και ομηρικοί καβγάδες για τους κανόνες – με τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ανταγωνισμός και συνεργασία, γέλιο και καβγάδες, στρατηγική, φαντασία, γνώσεις… όλα χωρούν όταν μια παρέα επιλέγει τη «σπιτική» διασκέδαση με ένα επιτραπέζιο.

Και ποιος δεν λατρεύει άλλωστε τα επιτραπέζια παιχνίδια; Μικροί και μεγάλοι γύρω από ένα τραπέζι τεστάρουν τις γνώσεις τους, γελάνε, θυμώνουν αλλά πάνω από όλα διασκεδάζουν.

Τα επιτραπέζια παιχνίδια αποτελούν αξία για ζεστές οικογενειακές στιγμές στο σπίτι, παρέα με συγγενείς και φίλους που αγαπάμε.

Τώρα και ενώ η αντίστροφη μέτρηση για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές έχει ήδη ξεκινήσει, έχετε έναν ακόμη λόγο για να μαζευτείτε γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια.

Οι επιλογές είναι πάρα πολλές, με καινούρια και άλλα διαχρονικά επιτραπέζια παιχνίδια για κάθε ηλικία, τα οποία θα αποτελέσουν τον ιδανικό σύντροφο για τις γιορτές.

UNO

Αλήθεια, έχετε παίξει ποτέ UNO; Αν όχι, σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο σας. Όσο το παιχνίδι προχωράει, και ο καθένας προσπαθεί να ξεφορτωθεί γρήγορα τις κάρτες του ταιριάζοντας το χρώμα ή τον αριθμό, τόσο περισσότερο ανεβαίνει η ένταση μέχρι να τελειώσει η παρτίδα. Το UNO είναι ένα απλό και πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, που θα προσφέρει απίστευτες στιγμές γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

Θα Πεις Κι Ένα Τραγούδι

Σας αρέσει το τραγούδι; Ε τότε αυτό το παιχνίδι δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας. Οι κανόνες απλοί. Λέτε ένα Πες ένα τραγούδι με τη λέξη π.χ Αγάπη, μετά με τη λέξη Διακοπές.

Τραγουδήστε όσα περισσότερα τραγούδια μπορείτε με την ίδια λέξη ή από την ίδια κατηγορία. Μόλις η αντίπαλη ομάδα κολλήσει, η ομάδα σας φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό. Τραγούδι, χορός και πολύ γέλιο σας περιμένουν.

Σκιτσογραφίες

Παίξτε ζωγραφιστά! Τι και αν δεν ζωγραφίζετε καλά; Κανένα πρόβλημα  Όσο χειρότερες είναι οι ζωγραφιές, τόσο πιο αστείο θα είναι το παιχνίδι! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σκιτσάρετε μια εικόνα από τρεις διαφορετικές κατηγορίες: Ποιος; Που; Τι; Προσπάθηστε να κάνετε τους συμπαίκτες σας να μαντέψουν τι ζωγραφίσατε και γελάστε μέχρι δακρύων!

Monopoly

Ποιος δεν ξέρει τη Monopoly; Το πλέον κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι αγοραπωλησίας για μικρούς και μεγάλους.  Οι παίκτες μάχονται για να αποκτήσουν πλούτο μέσω οικονομικών δραστηριοτήτων και να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους. Το παιχνίδι περιλαμβάνει αγορά και ενοικίαση ιδιοκτησιών (με χαρτονομίσματα), καθώς οι παίκτες περιφέρονται διαδοχικά στο ταμπλό, σύμφωνα με την κάθε ζαριά, ενώ, ακόμα και αν σας εγκαταλείψει η τύχη σας, μπορείτε πάντα να καταφύγετε σε υποθήκες και σε συναλλαγές με τους υπόλοιπους παίκτες.

Παντομίμα

Η ομάδα υποδύεται και ο ένας μαντεύει! Η απόλυτη ανατροπή! Το κλασικό παιχνίδι παντομίμα σε μία απίστευτα ξεκαρδιστική έκδοση.

Η ομάδα σας έχει 60 δευτερόλεπτα για να υποδυθεί λέξεις και φράσεις, ενώ εσείς προσπαθείτε να μαντέψετε σωστά όσες περισσότερες μπορείτε! Το πιο ξεκαρδιστικό party game για όλη την παρέα! Όσοι περισσότεροι παίζουν, τόσο περισσότερο θα γελάσετε.

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024