Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Βανδή: Φουλ ερωτευμένη με παίκτη της ΑΕΚ η κόρη της - Ποιος είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά

Δέσποινα Βανδή: Φουλ ερωτευμένη με παίκτη της ΑΕΚ η κόρη της – Ποιος είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά

Δεν... κρατιούνται!

Τον έρωτα στα μάτια ενός πολύ γοητευτικού άντρα βρήκε η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη.

Η όμορφη Μελίνα διανύει μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της, μιας και το καλοκαίρι αποφοίτησε από το κολέγιο κι έχει ήδη ξεκινήσει τις σπουδές της στο Λονδίνο σε σχολή υποκριτικής.

Ερωτευμένη με παίκτη της ΑΕΚ

Παράλληλα, η Μελίνα ζει και όμορφες στιγμές στην προσωπική της ζωή καθώς, όπως αποκαλύφθηκε είναι ερωτευμένη και από το καλοκαίρι είναι σε σχέση με έναν πολύ γοητευτικό άντρα που ακούει στο όνομα, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Κανένας από τους δυο δεν έχει μιλήσει για τη σχέση τους ωστόσο τα σχόλια που ανταλλάσσουν στα social media δείχνουν πως ζουν τον έρωτά τους κάνοντας τρυφερά σχόλια ο ένας στον άλλον.

Αυτό έκανε για ακόμη μια φορά, η νεαρή Μελίνα αφού άρχισε να στέλνει διάφορα emojis σε δημοσίευση που έκανε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης. Καρδιές, φωτιές και χαμόγελα ήταν μερικά από αυτά και όπως ήταν φυσικό οι χρήστες του Instagram «έλιωσαν».

Δείτε τα τρυφερά σχόλια:

«Με παρακολουθούσε και μετά από λίγο…»

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην εκπομπή της Μαρία Μπακοδήμου, «Γειά σου» για τα κιλά της και τον τρόπο διατροφής της.

Επιπλέον, η τραγουδίστρια αποκάλυψε και μερικές πτυχές της προσωπικής της ζωής που ήταν άγνωστες προς το κοινό.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην συνέντευξη με την Μαρία Μπακοδήμου για ένα αστείο περιστατικό με τον σύντροφο της, Βασίλη Μπισμπίκη και στον διατροφικό τρόπο ζωής που έχει πλέον.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Δέσποινα Βανδή: «Είμαι σε φάση διατροφής και φτάνουμε στο Πάσχα και λέω “θα φάω, δε μπορώ άλλο ψάρι, σαλάτες κτλ». Περιμένω την Κυριακή του Πάσχα. Ο Βασίλης (φτιάχνει) αντικρυστό και όλα αυτά, εγώ δε θέλω τίποτα από όλα αυτά,… «θέλω μόνο πατάτες τηγανιτές» που είναι το αγαπημένο μου»!

Και συνέχισε λέγοντας η τραγουδίστρια: «Παίρνω ψωμί με φέτα και ένα μπωλ πατάτες τηγανιτές και τις τρώω με βουλιμία. Δίπλα μου έχω κόσμο. Ήταν η Μαρία η Καβογιάννη. Δοκιμάζω το γλυκό και μετά από λίγο ζήτησα κι άλλες πατάτες. Η Μαρία με παρακολουθούσε και μετά από λίγο μου λέει, ‘Δέσποινα μπράβο σου, τρως τόσο πολύ και δεν παχαίνεις ποτέ’»!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024