Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι παίζει με το payzy;

Τι παίζει με το payzy;

Δοκιμάσαμε το app που σε κάνει να ξεχνάς το πορτοφόλι …σπίτι

Πότε ήταν η τελευταία φορά που στήθηκες στην ουρά για να εξοφλήσεις τους λογαριασμούς του σπιτιού σου; Το πιθανότερο είναι ότι δεν συνειδητοποιείς καν πόσο έχουν διευκολύνει την καθημερινότητά σου οι ηλεκτρονικές πληρωμές. Κι έχοντας δοκιμάσει πια το payzy by COSMOTE, μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι το επόμενο στάδιο των e-payments είναι ακόμη πιο εύχρηστο, ασφαλές και απλό.

Τι ακριβώς payzy;

Τι ακριβώς είναι, όμως, το payzy by COSMOTE; Ουσιαστικά πρόκειται για ένα νέο και απολύτως ψηφιακό τρόπο συναλλαγών χωρίς πορτοφόλι, μέσα από την ομώνυμη mobile εφαρμογή (iOS & Android).

Με την είσοδό σου στο app, σου δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσεις ελληνικό IBAN λογαριασμό και να εκδώσεις χρεωστική κάρτα, την οποία μπορείς να προσθέσεις στο digital wallet του κινητού σου, να πραγματοποιήσεις με αυτή αγορές σε οποιοδήποτε φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα με απόλυτη– και, φυσικά, να εξοφλήσεις τους λογαριασμούς σου στη στιγμή.

Η διαδικασία εγγραφής είναι πραγματικά η απλούστερη που έχουμε ολοκληρώσει μέχρι σήμερα. Χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά, το smartphone, το e-mail, ο αριθμός του κινητού και η ταυτότητά μας για να αποκτήσουμε λογαριασμό ΙΒΑΝ στο payzy by COSMOTE (εναλλακτικά, γίνεται δεκτό και διαβατήριο). Στο τέλος, ένας εξουσιοδοτημένος – και πολύ φιλικός – εκπρόσωπος της COSMOTE payments επιβεβαίωσε τα στοιχεία μας μέσω σύντομης βιντεοκλήσης… και ήμασταν έτοιμοι.

Έξυπνες λύσεις σε καθημερινά «προβλήματα»

Όπως καταλαβαίνεις, μέσα από το app σου ανοίγεται ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων που δεν έχεις συνηθίσει – και οι οποίες καταργούν σχεδόν πλήρως την ανάγκη να έχεις επάνω σου μετρητά οποτεδήποτε.

Αυτό ισχύει ακόμη και για τα μικροποσά που μπορεί να χρωστάς στον κολλητό σου και τα οποία πλέον μπορείς να τα επιστρέψεις στη στιγμή,  με μια μεταφορά χρημάτων μέσω… του chat, που υπάρχει στην εφαρμογή. Ή να έχεις ξεμείνει από χρήματα και να ζητάς από τον φίλο σου να σε καλύψει asap. Του στέλνεις στο chat το ποσό που χρειάζεσαι, σου απαντά θετικά με μήνυμα και σε δευτερόλεπτα, έχεις τα λεφτά που χρειάζεσαι. Χωρίς καμία προμήθεια και καμία καθυστέρηση.

Αλλά η δική μας αγαπημένη λειτουργία είναι με βεβαιότητα το Split It που διευκολύνει το μοίρασμα των κοινών εξόδων – για παράδειγμα, όταν τρως με τους αγαπημένους σου σε ένα εστιατόριο ή όταν πηγαίνετε όλοι μαζί σε κάποιο ταξίδι.

.

Αρκεί να δημιουργήσετε μια ομάδα π.χ. «Χριστούγεννα στα Τρίκαλα», «Πρωτοχρονιά στη Βιέννη» στην οποία θα σημειώνει ο καθένας τα χρήματα που ξοδεύει κι η εφαρμογή σάς ενημερώνει αυτόματα για το ποιος χρωστά τι, αλλά και τα μεταφέρει αυτόματα από το ένα IBAN στο άλλο. Και ξέρεις τι λένε για τους φίλους και τους λογαριασμούς.

.

 Ξέρει να ανταμείβει

Κάτι ακόμη που μας εντυπωσίασε; Το πώς κερδίζεις με το payzy. Όπως διαπιστώσαμε, πρόκειται για το μοναδικό mobile app στην ελληνική αγορά που ανταμείβει τον χρήστη με χρήματα που στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιήσει όπου και όποτε θέλει, χωρίς περιορισμούς. Πράγμα που σημαίνει ότι κάθε φορά που το χρησιμοποιούμε, κερδίζουμε περισσότερα.

Ταυτόχρονα, δεν απαιτεί προμήθεια κατά τη φόρτιση του payzy πορτοφολιού και, αν και εξ ολοκλήρου ψηφιακό, είναι τόσο εύχρηστο που δεν προϋποθέτει εξοικείωση με τις σύγχρονες τεχνολογίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα από οποιονδήποτε ενήλικα.

Το app απευθύνεται σε όλους – ανεξάρτητα από τον τηλεπικοινωνιακό τους πάροχο. Ωστόσο, αν είσαι συνδρομητής COSMOTE, με την εγγραφή σου κερδίζεις επιπλέον απεριόριστα δωρεάν data για ένα μήνα. Niice.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024