Ποιον έλληνα ποιητή αγαπάει η Μέγκαν Μαρκλ;
Η Μέγκαν Μαρκλ απέδειξε ότι αγαπάει την ποίηση
«Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε, όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος». Με αυτούς τους στίχους του Ντίνου Χριστιανόπουλου έκλεισε η Μέγκαν Μαρκλ το τελευταίο επεισόδιο του podcast της.
Η δούκισσα του Σάσεξ χρησιμοποίησε τους στίχους του σπουδαίου μας ποιητή για να πει “αντίο” στο κοινό της.
Το απόσπασμα περιλαμβάνεται στον κύκλο ποιημάτων «Το κορμί και το σαράκι» και έχει μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες.
Διαβάστε επίσης: Μέγκαν Μάρκλ: Το αληθινό ύψος, τα κιλά και άλλα δύο πράγματα που δεν ξέραμε για την δούκισσα του Σάσσεξ
«Πολύ καιρό πριν, άκουσα μια φράση που θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα», είπε η δούκισσα του Σάσεξ. «Καθώς μιλάμε για ταμπέλες και κουτάκια, στα οποία ίσως προσπαθήσουν να σας στριμώξουν, και ρόλους ή στερεότυπα που σας αποδίδονται και δεν ταιριάζουν πλήρως στο άτομο που είστε, αυτή είναι η φράση με την οποία ήθελα να σας αφήσω», είπε η Μαρκλ για τον στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα
- The Expla-in Project | Προς τι το διεθνές «παραλήρημα» γύρω από την Οδύσσεια;
- «Συμφώνησε προφορικά με τη Μοντερέι ο Πινέδα»
- Εξιτήριο αναμένεται να λάβει σήμερα η Αφροδίτη Νέστορα – Απολογείται ο τρίτος κατηγορούμενος
- Σορός γυναίκας εντοπίστηκε στο κανάλι του Ισθμού της Κορίνθου
- Πέθανε η Μάρω Κοντού σε ηλικία 92 ετών
- ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα για να εκλέξει γραμματέα – Μπαράζ ανεξαρτητοποιήσεων
- Τα δεδομένα για τον Νέντοβιτς – Ο Τεόντοσιτς, ο Ερυθρός Αστέρας και η απόφαση για το μέλλον του
- Marfin – Καμπαγιάννης: Δεν υπάρχει ταυτοποίηση προσώπων, κινδυνεύει να καταλήξει σε φιάσκο η υπόθεση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442