Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στοματική υγιεινή: 3 πράγματα που χρειάζεστε για αστραφτερό χαμόγελο

Στοματική υγιεινή: 3 πράγματα που χρειάζεστε για αστραφτερό χαμόγελο

Η στοματική υγιεινή δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη. Αρκεί μια εξελιγμένη οδοντόβουρτσα, η κατάλληλη οδοντόκρεμα και το σωστό στοματικό διάλυμα για να δείτε το χαμόγελό σας να αστράφτει.

Το στόμα μας είναι ο καθρέφτης της υγείας μας και το χαμόγελό μας ο καθρέφτης της ψυχής μας, που το χαρίζουμε απλόχερα στους αγαπημένους μας. Η στοματική υγιεινή είναι απαραίτητο κομμάτι της αυτο-φροντίδας, που προάγει την υγεία πολύ περισσότερο από όσο συνειδητοποιούμε. Η ρουτίνα της στοματικής υγιεινής αποτελείται από απλές και καθημερινές συνήθειες, εκτός του τακτικού ελέγχου με τον οδοντίατρό σας, όπως το αποτελεσματικό βούρτσισμα με μια εξελιγμένη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και οι πλύσεις με στοματικό διάλυμα.

Οι ανάγκες σας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα εργαλεία, τα οποία θα βρείτε, σε ασυναγώνιστες τιμές, στην απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες και στοματικά διαλύματα, τα οποία θα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους, χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Δημιουργήστε το δικό σας πακέτο στοματικής φροντίδας με προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση, χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Και μην ξεχνάτε ότι με τα Cyber Deals, οι προσφορές σε αμέτρητα προϊόντα συνεχίζονται στο SHOPFLIX.GR.

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για αστραφτερό χαμόγελο

Η καλή στοματική υγιεινή ξεκινά από το αποτελεσματικό βούρτσισμα για δύο λεπτά, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας αλλά και στο χαμόγελό σας, επιλέγοντας μια εξελιγμένη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα επαναφορτιζόμενη ή και με μπαταρίες, καθώς οι μοναδικές της λειτουργίες ανταποκρίνονται σε κάθε σας ανάγκη.

Γνωστή για τον κλινικά αποδεδειγμένο ανώτερο καθαρισμό, σε σχέση με μία χειροκίνητη, είναι η επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Vitality Pro ενώ τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε από το Gift Edition που περιλαμβάνει δύο ηλεκτρικές επαναφορτιζόμενες οδοντόβουρτσες σε μαύρο και λιλά.

Το χρονόμετρο στην λαβή τους ας βοηθά να βουρτσίζετε στον συνιστώμενο από τους οδοντιάτρους χρόνο των 2 λεπτών. Με την μοναδική 2D τεχνολογία καθαρισμού της Oral-B απολαμβάνεται περισσότερη αφαίρεση πλάκας σε σχέση με μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα ενώ διαθέτει και τρία προγράμματα βουρτσίσματος για καθημερινό καθαρισμό, ευαίσθητα και πολύ ευαίσθητα δόντια.

Επιλέγουμε την κατάλληλη οδοντόκρεμα

Ενώ η επιλογή της μπορεί να διαφέρει για τον καθένα είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για φθοριούχο οδοντόκρεμα για βέλτιστο καθαρισμό, την ενίσχυση των δοντιών και την πρόληψη της τερηδόνας αλλά και της ευαισθησίας σε ούλα και δόντια. Θέλετε να προσέξετε και την υφή αλλά και την γεύση της, καθώς θα είστε λιγότερο διατεθειμένοι να βουρτσίσετε τα δόντια σας αν δεν σας αρέσει κάτι από τα δύο.

Για ένα αστραφτερό χαμόγελο με λευκά δόντια, προτείνουμε την Οδοντόκρεμα Frezyderm Whitening Λεύκανσης. Με σύνθεση βασισμένη στη σύγχρονη τεχνολογία micro-silica των πατενταρισμένων κόκκων πυριτίου, εξασφαλίζει τη μέγιστη λευκαντική και καθαριστική δράση, χωρίς να διαβρώνει το σμάλτο των δοντιών.

Με μία κίνηση εξαλείφει τις μόνιμες και ημιμόνιμες δυσχρωμίες και κηλίδες, καθαρίζει, λευκαίνει και γυαλίζει τα δόντια σας ενώ καταπολεμά και την μικροβιακή πλάκα. Αποτρέπει τη δημιουργία μεμβράνης μικροβίων, προφυλάσσοντας από την τερηδόνα και σας χαρίζει μια παρατεταμένη γεύση δροσιάς.

Ολοκληρώνουμε με στοματικό διάλυμα

Η ρουτίνα στης στοματικής μας υγιεινής δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς την πλύση με στοματικό διάλυμα. Η χρήση στοματικού διαλύματος βοηθά στη μείωση των βακτηρίων στο στόμα σας, γεγονός που μειώνει την ποσότητα της οδοντικής πλάκας που συσσωρεύεται γύρω και ανάμεσα από τα δόντια σας, αυξάνοντας τον κίνδυνο ουλίτιδας ή ακόμα και περιοδοντίτιδας.

Η τακτική χρήση στοματικού διαλύματος βοηθά στην πρόληψη της περιοδοντικής νόσου και, εάν το στοματικό διάλυμα περιέχει φθόριο, μειώνει τις πιθανότητες να χρειαστείτε σφράγισμα εξαιτίας της τερηδόνας.

Το φθοριούχο Στοματικό Διάλυμα Intermed Periofix 0.05% κατά της Περιοδοντίτιδας περιέχει χλωρεξιδίνη και υαλουρονικό οξύ και είναι κατάλληλο για την καθημερινή περιποίηση της στοματικής κοιλότητας, τον αποτελεσματικό έλεγχο της ουλοοδοντικής μικροβιακής πλάκας, τη ενδυνάμωση της αδαμαντίνης των δοντιών και την ενεργοποίηση του αμυντικού συστήματος των ούλων χάρη στη ποικιλία βοτάνων που υπάρχουν στη σύνθεσή του.

Το υαλουρονικό οξύ συμβάλλει στην διαδικασίας ανάπλασης και επούλωσης των μαλακών ιστών της στοματικής κοιλότητας καθώς και στην ενυδάτωση της πάσχουσας περιοχής. Ενδείκνυται για την καθημερινή διατήρηση του θεραπευτικού αποτελέσματος μετά από περιοδοντική θεραπεία.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024