Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χειμερινό μακιγιάζ: 5 παλέτες και προϊόντα που αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ σου

Χειμερινό μακιγιάζ: 5 παλέτες και προϊόντα που αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ σου

Μήπως έχει έρθει η ώρα να διαλέξτε τα καλλυντικά που θα χρειαστείτε τους επόμενους μήνες

Είναι γνωστό πως όσα προϊόντα μακιγιάζ και να έχει μια γυναίκα ποτέ δεν είναι αρκετά. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα που ίσως να  αντιμετωπίζουν οι γυναίκες είναι ότι το νεσεσέρ τους ποτέ δεν χωράει όσα καλλυντικά θα ήθελαν.

Σε πόσες από εσάς δεν έχει συμβεί να καταλήγετε τελικά με μία ασήκωτη makeup bag που ξεχειλίζει, χωρίς να ξέρετε τι ακριβώς κρύβει μέσα; Πόσα όμως χρησιμοποιείτε στην πραγματικότητα; Αν όχι ελάχιστα, τα βασικά: Ενα ρουζ, μια μάσκαρα, το αγαπημένο σας κραγιόν και φυσικά ένα μολύβι ματιών ή eyeliner για σαγηνευτικό βλέμμα.

Μήπως όμως έχει έρθει η ώρα να διαλέξτε τα καλλυντικά που θα χρειαστείτε τους επόμενους μήνες, αυτά που εφαρμόζετε καθημερινά και αφήστε στην άκρη όσα κρατάτε just in case.

Είτε έχετε ένα συγκεκριμένο στιλ μακιγιάζ στην καθημερινότητά σας, είτε ετοιμάζεστε για μια βραδινή έξοδο υπάρχουν κάποια προϊόντα μακιγιάζ που χρειάζεστε οπωσδήποτε στο νεσεσέρ σας, για ένα ολοκληρωμένο, άψογο look. Φυσικά τα ίδια ισχύουν και για όσες από εσάς είστε αρχάριες στο μακιγιάζ.

Αν πάλι έχετε βαρεθεί τα προϊόντα μακιγιάζ που έχετε και θέλετε να τα ανανεώσετε μπείτε στην πλατφόρμα του SHOPFLIX.gr και διαλέξτε αυτά που ταιριάζουν στο στυλ σας ακολουθώντας ταυτόχρονα και τις χειμερινές τάσεις της μόδας. Και φυσικά όλα θα φτάσουν στην πόρτα σας, άμεσα και σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις της πλατφόρμας. Και μην ξεχνάτε πως το SHOPFLIX.gr για πρώτη φορά συμμετέχει στην Black Friday με ασυναγώνιστες τιμές σε αμέτρητα προϊόντα.

Ας δούμε λοιπόν πια είναι αυτά

Foundation

To θεμέλιο του μακιγιάζ είναι το Foundation. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε το σωστό για τον τύπο της επιδερμίδας σας. Προσπάθησε να είναι όσο πιο κοντά στο χρώμα του δέρματός σας προκειμένου να αποφύγετε τις έντονες χρωματικές διαφορές.

Το ματ make-up της σειράς Dermablend χαρίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα, αφήνοντας μια απαλή υφή και άνεση Προσφέρει υψηλή κάλυψη και δίνει ένα ματ αποτέλεσμα.

Πούδρα

Η πούδρα είναι απαραίτητη για τη σταθεροποίηση του make up, ενώ μπορεί να κάνει το μακιγιάζ να δείχνει φρέσκο, ακόμα και μετά από αρκετές ώρες, απομακρύνοντας τη γυαλάδα από το μέτωπο και τη μύτη. Διαλέξτε compact ή loose μορφή, αναλόγως την κάλυψη που χρειάζεσαι. Στο σετ Μακιγιάζ L’Oreal Paris Mask Proof Essentials θα βρείτε το Ιnfaillible 24H Freshwear Make Up σε μορφή πούδρας από την L’Oreal Paris. Προσφέρει κάλυψη και διάρκεια υγρού make up, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει ματ αποτέλεσμα πούδρας. Είναι πολύ περισσότερα από μια πούδρα!

Σκιές ματιών

Kάθε νεσεσέρ καλό είναι να έχει περισσότερες από μία σκιές, που θα χρησιμοποιούνται μόνες τους ή αναμεμειγμένες η μία με την άλλη.

Tα ανοιχτά χρώματα κολακεύουν όλες τις γυναίκες και είναι εύκολα στη χρήση τους, ενώ το παιχνίδι με τις πιο σκούρες αποχρώσεις δίνει βάθος στο βλέμμα.

Για να έχετε αρκετές χρωματικές επιλογές επιλέξετε παλέτες σκιών

Ρουζ

Aπολύτως απαραίτητο, και ίσως η πιο σημαντική πινελιά για ένα όμορφο και ισορροπημένο αποτέλεσμα (γι’ αυτό εξάλλου καλύτερα είναι να μπαίνει στο τέλος). Για ένα φυσικό μακιγιάζ, τονίζετε τα μήλα σας, φροντίζοντας πάντα να «σβήνει» φυσικά το χρώμα στις άκρες.

Μια πολύ καλή επιλογή είναι να επιλέξετε παλέτες που εκτός από ρουζ περιέχουν Bronzer και Highlighter

Μολύβι ματιών

Αναμφίβολα το μολύβι ματιών τονίζει το βλέμμα και κολακεύει κάθε γυναίκα. Mία λεπτή γραμμή στο πάνω βλέφαρο, πολύ κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων και με ανοδική κλίση προς τα έξω, καθώς επίσης και μία «σβησμένη» γραμμή (να μοιάζει περισσότερο με σκιά) στο κάτω βλέφαρο, ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες.

Μάσκαρα 

Kανένα μακιγιάζ δεν αναδεικνύει το πρόσωπο, αν δεν έχει χρησιμοποιηθεί μάσκαρα. Για να είστε απόλυτα ικανοποιημένες, επιλέξτε τη μάσκαρα που ταιριάζει στις ανάγκες των βλεφαρίδων σας (π.χ. για όγκο, για μάκρος, για πιο γυριστές βλεφαρίδες κλπ.) σε χρώματα της μόδας ή σε κλασικό μαύρο.

Κραγιόν

Εντάξει χωρίς αυτό δεν πάτε πουθενά. Η’ για να το πούμε καλύτερα το κραγιόν είναι αυτό που θα ολοκληρώσει το μακιγιάζ σας.  Μπορείτε πάντα να έχετε μαζί σας και ένα λιπγκλός που δίνει κυρίως λάμψη στα χείλη, ενώ τα χρώματά τους είναι πιο διάφανα και φωτεινά και καλύτερα να χρησιμοποιούνται μόνα τους τις πρωινές ώρες. Διαλέξετε το χρώμα κραγιόν που σας ταιριάζει και απογειώστε το look σας,

Όλα σε ένα

Φυσικά μπορείτε πάντα να αγοράσετε παλέτες ή σετ μακιγιάζ που περιλαμβάνουν όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα προϊόντα σε ένα.

Όπως για παράδειγμα το Σετ Μακιγιάζ Sunkissed 25 Days Beauty Advent Calendar, που περιέχει bronzer, lip gloss, mascara, κραγιόν, μολύβι ματιών, πινέλο μακιγιάζ και σκιές Ματιών.

Μια επίσης ολοκληρωμένη επιλογή για μακιγιάζ είναι και το Σετ Μακιγιάζ Προσώπου Magic Studio Savannah Soul Leopard

 Πρόκειται για ένα υπέροχο σετ σε πορτοφόλι που περιέχει: 40 σκιές σε compact μορφή, 20 lipsticks, 4 Ρουζ , 4 Bronzer, 4 Σκιές για τα φρύδια και πινελάκια για ένα άρτιο, ολοκληρωμένο επαγγελματικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας που θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024