Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συσκευές περιποίησης: Ποιες σας χρειάζονται πραγματικά

Συσκευές περιποίησης: Ποιες σας χρειάζονται πραγματικά

Αυτές είναι οι τρεις συσκευές περιποίησης που θα σας χαρίσουν λαμπερά μαλλιά σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο.

Όλες θέλουμε πλούσια και λαμπερά μαλλιά, καθημερινά αλλά δεν έρχονται δίχως… «κόστος». Εκτός από τις ρουτίνες περιποίησης που ακολουθούμε ευλαβικά σε κάθε λούσιμο, ξοδεύουμε πολλές ώρες δοκιμάζοντας διαφορετικά χτενίσματα για να τα ανανεώσουμε, μόνο για να διαπιστώσουμε συνήθως ότι το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε να δούμε στον καθρέφτη μας. Για να απαλλαγείτε από τα θαμπά, ατίθασα και κάπως φριζαρισμένα μαλλιά, έχει έρθει η ώρα να επενδύσετε στα σωστά εργαλεία που θα σας χαρίσουν επαγγελματικό αποτέλεσμα από την άνεση και την ευκολία του σπιτιού σας.

Τώρα, μπορείτε να βρείτε, σε ασυναγώνιστες τιμές, κορυφαίες συσκευές περιποίησης μαλλιών μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε πρέσσες, πιστολάκια, αλλά και ψαλίδια μαλλιών για να διαλέξετε αυτήν που σας ταιριάζει ενώ θα την παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα της χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας.

Φέτος, ευνοήστε ακόμα περισσότερο, αφού το SHOPFLIX.GR θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην Black Friday και μπορείτε να βρείτε τις αγαπημένες σας συσκευές περιποίησης μαλλιών σε ακόμα πιο δυνατές Black Friday προσφορές.

Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε δημιουργήσει ένα σύντομο πρακτικό οδηγό με όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να κάνετε την πιο κατάλληλη για εσάς επιλογή ενώ βρήκαμε και τρεις κορυφαίες συσκευές, που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα χτενίσματα που φαντάζεστε σαν επαγγελματίας.

Επαγγελματικό ίσιωμα με πρέσσα

Εάν τα μαλλιά σας παραμένουν σε χάος, ακόμα και αφού τα χτενίσετε το πρωί ή θέλετε να τους χαρίσετε ένα επαγγελματικό ίσιωμα, που θα κρατήσει ολόκληρη την ημέρα, τότε η πρέσσα μαλλιών είναι το εργαλείο που χρειάζεστε.

Μια κεραμική πρέσσα χαρίζει εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς να καταστρέφει τα μαλλιά, ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών σας, πυκνά, λεπτά ή φριζαρισμένα. Εάν έχετε μακριά και πυκνά μαλλιά, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια πρέσσα με μεγαλύτερο μέγεθος πλάκας για καλύτερο styling. Μία μικρότερη πλάκα είναι κατάλληλη για πιο λεπτά και πιο κοντά μαλλιά.

Αγαπημένη μας επιλογή είναι η πρέσσα μαλλιών Babyliss Pro BAB2071EPE, ιδανική για ίσιωμα μαλλιών. Είναι εξοπλισμένη με τρεις ρυθμίσεις θερμοκρασίας για τέλεια αποτελέσματα, που διαρκούν ενώ προστατεύει τα μαλλιά σας, αφήνοντάς λεία και λαμπερά.

Διαθέτει λειτουργία γρήγορης προθέρμανσης για να μην χρειάζεται να περιμένετε αλλά και 3 φορές πιο ομαλές πλάκες, που προσφέρουν διαρκές και τέλειο ίσιωμα κάθε φορά.

Αγοράστε την εδώ

Καλοσχηματισμένες μπούκλες με ψαλίδι

Εάν θέλετε να ανανεωθείτε και να δοκιμάσετε ένα πιο glam χτένισμα, τότε οι μπούκλες πρόκειται για μια καλή επιλογή. Για να πετύχετε λαμπερές και καλοσχηματισμένες μπούκλες με μεγάλη διάρκεια θα χρειαστείτε ένα ψαλίδι μαλλιών, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα χάρη στο κλιπ που διαθέτει.

Μια εξαιρετική επιλογή είναι το ψαλίδι μαλλιών CI5338 της Remington με διάμετρο στα 38mm για φυσικές μπούκλες και κεραμική επίστρωση τουρμαλίνης για μεγαλύτερη απαλότητα. Έχει 8 επιλογές θερμοκρασίας με μέγιστη τους 210 βαθμούς αλλά και ενσωματωμένο stand για προστασία από τη θερμοκρασία.

Περιλαμβάνει φωτεινή ένδειξη λειτουργίας κι ετοιμότητας αλλά και αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 60», αν τυχόν το ξεχάσετε ανοιχτό. Με περιστρεφόμενο καλώδιο και λαβή που δεν θερμαίνεται για ακόμα πιο άνετη χρήση.

Αγοράστε το εδώ

Κλασικό blow out με πιστολάκι

Για να βρείτε το σωστό πιστολάκι, είναι σημαντικό να σκεφτείτε το styling που χρειάζεστε. Αν θέλετε να στεγνώνετε τα μαλλιά σας, να τα ισιώνετε, να τους δίνετε όγκο ή να τα φορμάρετε σε blow out, επιλέξτε ένα πιστολάκι με 3 σκάλες ταχύτητας και κρύο αέρα.

Εκτός από το κεραμικό θερμαντικό υλικό, για να παράγεται θερμότητα δίχως να καταστρέφεται η τρίχα σας, σημαντική είναι και η τεχνολογία ιόντων, για λιγότερο φριζάρισμα και περισσότερο όγκο και λάμψη.

Το Πιστολάκι Μαλλιών Braun Ionic HD 785 με ισχύ 2000W και AC μοτέρ, για στέγνωμα και περιποίηση των μαλλιών σας. Είναι εξοπλισμένο με 4 θέσεις θερμοκρασίας και στενό στόμιο για επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Χαρίζει έξτρα λάμψη και προστασία από το φριζάρισμα, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία IONTEC. Με τόσο υψηλές επιδόσεις, θα κάνετε… απόσβεση από τις πρώτες κιόλας χρήσεις!

Αγοράστε το εδώ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024