Το Live News αποκάλυψε μία απαράδεκτη τακτική εργοδότη προς τους εργαζομένους του, τους οποίους αντιμετώπιζε ως... φαντάρους.

Πειθαρχία… λόχου και στρατιωτικούς βαθμούς φέρεται να επέβαλε εργοδότης στους εργαζομένους του, σε ελληνική εταιρεία.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο Live News, ο εν λόγω επιχειρηματίας, που είναι ιδιοκτήτης εταιρείας τροφίμων με εξαγωγική δραστηριότητα, έδινε στα ανώτερα στελέχη της επιχείρησής του στρατιωτικούς βαθμούς, όπως επιλοχίας, λοχαγός, ταξίαρχος κ.ά.

Διαβάστε επίσης: Έξι λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στα social media αν είσαι επαγγελματίας

Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρίες και καταγγελίες, η πρακτική τού εργοδότη δεν σταματούσε στην επιβολή βαθμών, αλλά και στην απαίτησή του όλοι οι εργαζόμενοι να κάνουν… push ups!

Πτυχία για αθλήματα

Όπως όλα δείχνουν, οι πρακτικές τού επιχειρηματία δεν είχαν «ταβάνι», καθώς είχε προσλάβει και personal trainer για να γυμνάζει τους εργαζόμενους και να τους εκδίδει και πτυχία για διάφορα αθλήματα.

Μετά από όλα αυτά, όπως είναι φυσικό πολλοί εργαζόμενοι αποχώρησαν από την εταιρεία, ενώ όσοι προσπάθησαν να νουθετήσουν τον επιχειρηματία, δεν τα κατάφεραν.

Προφανώς, ο επιχειρηματίας θεωρούσε ότι τα πτυχία και οι στρατιωτικοί βαθμοί αποτελούσαν κίνητρο για τους εργαζόμενους – αν και στα push ups… του ξέφυγε λίγο!

Το βέβαιο είναι ότι ο άνθρωπος μάλλον είχε άλλα όνειρα στη ζωή του, που ουδεμία σχέση έχουν με τον κλάδο των τροφίμων.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr