Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στεφανία Γουλιώτη: Ο ρόλος στο «Maestro», ο Παπακαλιάτης και η εξομολόγηση για τη μαμά της

Στεφανία Γουλιώτη: Ο ρόλος στο «Maestro», ο Παπακαλιάτης και η εξομολόγηση για τη μαμά της

Η «Αλεξάνδρα» σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε στην «Ελένη» για τον ρόλο της μυστηριώδους Αλεξάνδρας στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Ο Χριστοφόρος Παπακαλιάτης με μαεστρία καταφέρνει και αφήνει μυστήριο το παρελθόν του Ορέστη, μέχρι που εμφανίζεται η Αλεξάνδρα. Εκείνη νομίζει ότι ο Ορέστης της ανήκει και εμφανίζεται στο νησί για να τον φέρει πίσω», είπε αρχικά για τον ρόλο της και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Ο Χριστοφόρος έχει αυτό που έχουν οι μεγάλοι ευφυείς άνθρωποι, οι οποίοι δεν σου μεταδίδουν πόσο ευφυείς είναι. Δεν ήξερα ότι ενώ κάναμε παρέα με τον Χριστόφορο αυτός ερχόταν για να γράψει το ρόλο της Αλεξάνδρας για εμένα».

«Στην κοινωνία μας…»

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στα κοινωνικά ζητήματα που θίγει η σειρά.

«Το γεγονός ότι χρειάζεται να έρθει ο Χριστοφόρος Παπακαλιάτης με το «Maestro» για να θυμίσει σοβαρά ζητήματα είναι ένα πρόβλημα της κοινωνίας μας. Θα εστίαζα – εκτός από τη ζωή της γυναίκας που κακοποιείται – και στη ζωή εκείνης που είναι μέσα σε ένα γάμο χωρίς να είναι ευτυχισμένη. Στην κοινωνία μας ο γάμος και το παιδί είναι συνυφασμένος με την επιτυχία και έτσι κάνουν παιδιά γυναίκες που δεν θα έπρεπε. Η μεγαλύτερη νεύρωση και δυστυχία ξεκινά από το να προσπαθήσεις να φτάσεις ένα βαθμό ευτυχίας που δεν είναι δικός σου», δήλωσε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τη φωνή της μαμάς της που έλεγε «θα περάσει το τρένο». Όπως είπε η ίδια, «τα παιδιά σκεφτόμαστε πως θα ανέβουμε στα μάτια των γονιών μας», ενώ σκέφτεται συχνά τι θα έκανε τον πατέρα της περήφανο.

«Έκανα θέατρο από παιδί. Όταν σταμάτησα για να δώσω πανελλήνιες εξετάσεις έβλεπα εφιάλτες ότι διέκοπτα παραστάσεις και ανέβαινα εγώ στη σκηνή», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον φόβο των ανθρώπων να κλάψουν, αλλά και του να πουν σ ‘αγαπώ.

«Φοβόμαστε να κλάψουμε. Είναι και αυτό μέρος της καταπίεσης που ζούμε. Το ίδιο ισχύει και με το σ’ αγαπώ, νομίζουμε ότι είναι δείγμα αδυναμίας. Προσπαθώ να λέω σ αγαπώ, αλλά έχω κι εγώ όπως οι περισσότεροι θέμα με τη δέσμευση. Μόλις εγκαταλείψεις ένα κομμάτι σου και το παραδώσεις στον άλλον, είσαι μίσος», κατέληξε.

Ο μάγος που έγινε Maestro

Διαβάστε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Down Town μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο σκηνοθέτης του Maestro μιλά για τη σπουδαία σειρά που γράφει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και το Mega. Αναφέρεται στους ηθοποιούς της σειράς, στη δουλειά που έχει κάνει αυτά τα χρόνια και στο τι ορίζει αυτός ως «επιτυχία».

«Δεν έχω μετανιώσει για κάτι. Ισως θα προσπαθούσα να μην μου κόστιζαν κάποια πράγματα όσο μου κόστισαν», αναφέρει στη συνέντευξη στο Down Town που μπορείτε να πάρετε με τα «Νέα Σαββατοκύριακο.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024