Τζο Μπάιντεν: Non-binary αξιωματούχος του κατηγορείται ότι έκλεψε βαλίτσα με 2.325 δολάρια σε αεροδρόμιο
Ο Σαμ Μπρίντον, ο οποίος κατέχει τη θέση βοηθού γραμματέα στον τομέα απόρριψης αναλωμένων καυσίμων και αποβλήτων της Υπηρεσίας πυρηνικής ενέργειας του αμερικανικού Υπουργείου Ενέργειας, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα εξαιτίας της δίωξης για κλοπή που έχει ασκηθεί εις βάρος του.
Ο αξιωματούχος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης πέντε χρόνια ή/και πρόστιμο 10.000 δολαρίων, για το συμβάν που έγινε στο αεροδρόμιο της Μινεάπολης. Όπως ισχυρίστηκε, ο Μπρίντον στην αστυνομία κατάλαβε για πρώτη φορά ότι η τσάντα που έκλεψε δεν ήταν δική του, όταν την άνοιξε στο ξενοδοχείο. Αρχικά ο Μπρίντον αρνήθηκε στις Αρχές, ότι έκλεψε την τσάντα – επιμένοντας ότι τα ρούχα του ήταν μέσα στη βαλίτσα εκείνη τη στιγμή.
Διαβάστε επίσης: «Ουράνιο Παλάτι» – Επίσημα εγκαίνια για τον κινεζικό διαστημικό σταθμό

Η αρχική άρνηση της κατηγορίας και η μετέπειτα παραδοχή της πράξης
«Αν είχα πάρει τη βαλίτσα κάποιου, πολύ ευχαρίστως να την επέστρεφα, όμως δεν έχω στην κατοχή μου ρούχα άλλου προσώπου. Όταν άνοιξα τη βαλίτσα ήταν μόνο τα δικά μου μέσα» είπε αρχικά στους αστυνομικούς. Δύο ώρες αργότερα όμως, και αφού σκέφτηκε καλύτερα τα πράγματα, τηλεφώνησε στις Αρχές και είπε ότι «δεν ήταν απολύτως ειλικρινής» μαζί τους, μεταδίδει η New York Post, που επικαλείται στοιχεία της δικογραφίας.
Όταν τελικά παραδέχτηκε πως δεν έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα είπε πως ήταν ένα απλό λάθος. Όπως εξήγησε στις Αρχές, συνειδητοποίησε ότι η αποσκευή δεν ήταν η δική του όταν έφτασε στο δωμάτιο του ξενοδοχείο του και την άνοιξε. Τότε, όπως λέει, αγχώθηκε μήπως πίστευαν στο αεροδρόμιο ότι την έκλεψε, άδειασε τα ξένα ρούχα στα συρτάρια του δωματίου και αποφάσισε να πάρει μαζί του τη βαλίτσα. Ο ίδιος επισημαίνει ότι εκείνο το διάστημα ήταν «εξαντλημένος» και δεν σκεφτόταν πολύ καθαρά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο αεροδρόμιο μετά την «εξαφάνιση» της βαλίτσας είδαν σε υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης τον Μπρίντον να αρπάζει τη βαλίτσα από τον διάδρομο αποσκευών και να αφαιρεί το καρτελάκι που έγραφε το όνομα της κατόχου της.
- «Απασφάλισε» ο Ιμπραΐμοβιτς: «Γιατί τέτοιο σπρώξιμο σε Ρονάλντο και Πορτογαλία;»
- Ρόδος: Νεκρός 25χρονος που παρασύρθηκε από αγροτικό όχημα
- Μονακό: Γυναίκα μεταμφιεσμένη σε άντρα, ύποπτη για την έκρηξη βόμβας – Πώς κατάφερε να διαφύγει
- Θανάσης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται την αγαπημένη του Κάτια – Πότε και πού θα γίνει ο γάμος
- Χιλιάδες οι νεκροί από τον καύσωνα στην Ευρώπη – Ο προσωρινός απολογισμός θα αυξηθεί
- Πανελλαδικές 2026: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες ειδικών, μουσικών μαθημάτων και βαθμοί στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ
- Το νέο Προεδρείο του και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής εξέλεξε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας
- ΣΥΡΙΖΑ: Να διερευνηθεί άμεσα η παρακολούθηση Κούλογλου με το Pegasus – Να σταματήσει η συγκάλυψη από τη ΝΔ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)






















![Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/tibet-315x220.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442