Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Μιχαηλίδης: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του  - Ραγδαία επιδείνωση της υγείας του

Γιάννης Μιχαηλίδης: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του – Ραγδαία επιδείνωση της υγείας του

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται στην εξηκοστή έβδομη μέρα απεργίας πείνας

Το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας απέρριψε την έφεση του Γιάννη Μιχαηλίδη, με την οποία ζητούσε  να αποφυλακιστεί με όρους.  Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται στην εξηκοστή έβδομη μέρα απεργίας πείνας.

Το Δικαστικό Συμβούλιο έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέα να μην αποδεχτεί το αίτημα του κρατούμενου, που προσέφυγε ενάντια στην προηγούμενη απόφαση του συμβουλίου να μην του χορηγηθεί το δικαίωμα της υφ’ όρον απόλυσης.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται στην εξηκοστή έβδομη μέρα απεργίας πείνας με αποτέλεσμα η κατάσταση του να έχει φτάσει σε εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο, σύμφωνα με την τελευταία γνωμάτευση της προσωπικής του γιατρού που τον παρακολουθεί.

Ολόκληρη η γνωμάτευση

Η κατάσταση του Γιάννη Μιχαηλίδη το τελευταίο 24ωρο και σύμφωνα με τις πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις, παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση. Η υπογλυκαιμία του είναι πλέον πολύ έντονη με τις τιμές του σακχάρου γύρω στο 50. Ανά πάσα ώρα και στιγμή ενδέχεται να πέσει σε υπογλυκαιμικό κώμα, το οποίο βέβαια (από τη στιγμή που είναι απομονωμένος εκτός κλινικής, στον ειδικό χώρο κράτησης) μπορεί να μην γίνει  έγκαιρα αντιληπτό και να μην προλάβουν να το ανατάξουν. 

Ο Γιάννης πλέον -αν και έχει έντονο το αίσθημα της δίψας- δεν μπορεί να πιεί επαρκή ποσότητα νερού καθώς από την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση ακόμα και δυο γουλιές νερό του δημιουργούν αναγωγή. 

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα βαριά αφυδάτωση, έντονο στρες στα νεφρά και έντονους πόνους στην ούρηση. Ο κίνδυνος νεφρικής ανεπάρκειας είναι μεγάλος και επιδεινώνεται από τις μεταβολικές διαταραχές και από την βαριά Κετοξέωση. 

Σαν γιατρός, απευθύνω την Ύστατη θερμή Παράκληση προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο του Εφετείου Λαμίας, προς μια άμεση και θετική έκβαση της υπόθεσης του κυρίου Μιχαηλίδη. 

Οποιαδήποτε άλλη ολιγωρία και αρνητική απόφαση θα οδηγήσει έναν νέο άνθρωπο σε βέβαιο, βασανιστικό και γρήγορο θάνατο.

Η προσωπική γιατρός του Γιάννη Μιχαηλίδη, Παντελία Βεργοπούλου 

Διευθύντρια του ΕΚΑΒ – ΕΣΥ, Γενική ιατρός, Εντατικολόγος, Αναισθησιολόγος

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024