Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε «αναμμένα κάρβουνα» οι ΗΠΑ για τους τραυματισμούς

Σε «αναμμένα κάρβουνα» οι ΗΠΑ για τους τραυματισμούς

Οι Κρίστιαν Πούλισικ, Γουένστον Μακένι και Τζος Σάρτζεντ αποχώρησαν τραυματίες από τη νίκη των ΗΠΑ κόντρα στο Ιράν και είναι πιθανό να χάσουν τον αγώνα των «16» με την Ολλανδία.

Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Ιράν και να πάρει την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση των ομίλων του Μουντιάλ, ωστόσο τρεις πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από το γήπεδο με πρόβλημα τραυματισμού. Ο λόγος για τους Κρίστιαν Πούλισικ, Γουένστον Μακένι και Τζορτζ Σάρτζεντ.

Ο Πούλισικ, που σκόραρε και το «χρυσό» γκολ της νίκης για τους Αμερικανούς, τραυματίστηκε σε εκείνη τη φάση, όταν συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα του Ιράν, Αλιρεζά Μπεϊρανβάντ και ενώ αρχικά συνέχισε να αγωνίζεται τελικά πέρασε έξω ως αλλαγή. Ο Μακένι αποχώρησε κι εκείνος κάποια λεπτά αργότερα πιάνοντας τον μηρό του, ενώ στο 77′ αντικαταστάθηκε και ο Σάρτζεντ εξαιτίας προβλήματος στον αστράγαλο.

Έτσι λοιπόν στο στρατόπεδο των ΗΠΑ έχει σημάνει συναγερμός, κυρίως για τους τραυματισμούς του Πούλισικ και του Σάρτζεντ που μοιάζουν πιο σοβαροί και υπάρχουν πιθανότητες να τους κρατήσουν εκτός δράσης και μακριά από τον αγώνα της φάσης των «16», εκεί όπου οι Αμερικανοί θα αντιμετωπίσουν την Ολλανδία.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024