Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Ράντου: «Ένιωθα τον θάνατο παντού, πήγα σε εφτά κηδείες»

Ελένη Ράντου: «Ένιωθα τον θάνατο παντού, πήγα σε εφτά κηδείες»

Η ηθοποιός σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τις δύσκολες ώρες που πέρασε

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (29/11) η Ελένη Ράντου. Η αγαπημένη ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά της και παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις δύο καραντίνες και εξομολογήθηκε ότι είχε φτάσει σε σημείο να νιώθει τον θάνατο παντού γύρω της, καθώς μέτρησε πολλές απώλειες αγαπημένων της προσώπων.

Το μόνο καλό μέσα στην διάρκεια του εγκλεισμού ήταν το γεγονός ότι κατάφερε και έγραψε την θεατρική παράσταση «Το Πάρτυ της Ζωής μου», που ανεβαίνει φέτος στο θέατρο Διάνα.

«Πέρυσι δεν πήγα πουθενά, κλείστηκα. Η δεύτερη καραντίνα με αποτελείωσε. Μου φαινόταν τόσο ψέμα όλο αυτό, δεν μπορώ το παραμύθι. Όταν κάτι με ζορίζει, με ζορίζει. Δεν μπορώ να προσποιηθώ. Το σίριαλ εδώ στην ΕΡΤ είχε γυριστεί από πριν, μετά κλείστηκα πολύ και κάποια στιγμή έκανα ένα μπραφ και είπα ότι δεν γίνεται, κάτι πρέπει να κάνω. Κι έγραψα αυτή την παράσταση μέσα στην καραντίνα», είπε αρχικά η Ελένη Ράντου.

«Ένιωθα θάνατο παντού, και μεταφορικά και κυριολεκτικά. Έχασα πάρα πολλούς φίλους, σε εφτά κηδείες πήγα. Από διάφορους λόγους, όχι μόνο από κοροναϊό. Βούλιαξα, βούλιαξα πολύ άσχημα. Ήταν η απώλεια πολύ έντονη», πρόσθεσε.

Μιλώντας για την επιτυχία που σημειώνει ακόμη και σήμερα το «Κωνσταντίνου και Ελένης», δήλωσε πως «είναι συγκινητικό ότι διαμορφώθηκε ένα χιούμορ μέσα από αυτή τη σειρά. Διαμορφώσαμε για κάποιες γενιές τον τρόπο με τον οποίο αποφασίζουν ότι θα γελάνε. Είναι μεγάλη ευθύνη και παράλληλα μεγάλη τιμή ότι γελάνε και συμφωνούμε όλοι ότι γελάμε με αυτό. Δεν είναι ότι γελάμε, είναι ότι συμφωνούμε ότι γελάμε».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024