Σε Ισπανία και Κύπρο, όπου θα πραγματοποιήσουν τη χειμερινή τους προετοιμασία ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν, βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αντίστοιχα.
Οι Πειραιώτες είναι στην Εστεπόνα της Ισπανίας και οι Πράσινοι στην Πέγεια της Κύπρου, με τους δύο αιώνιους μάλιστα να αναχωρούν από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» σχεδόν την ίδια ώρα!
Οι αποστολές των δύο ομάδων συνέπεσαν στο αεροδρόμιο, με τους πρωταθλητές να αναχωρούν για την Ιβηρική Χερσόνησο και τους Πράσινους για την Πάφο, από όπου στη συνέχεια ταξίδεψαν οδικώς για την Πέγεια.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός κατά την παραμονή του στην Ισπανία θα δώσει δύο φιλικά. Με την Χάντερσφιλντ την 1η Δεκεμβρίου και με την Σταντάρ Λιέγης στις 4/12.
Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, θα δώσει τρία φιλικά. Με τη Χάποελ Μπερ Σεβά (1/12), την Πάφο (4/12) και τέλος τη Νέα Σαλαμίνα.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ θα παίξουν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο γήπεδο Μπεσίκτας. Πότε θα διεξαχθεί.
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.